Sådan installeres VST'er i Cubase

Elementer, du har brug for

  • VST-plugin (downloades normalt i .zip-, .rar- eller .exe-format)

  • Filkomprimeringsprogram

  • Cubase

VST står for Virtual Studio Technology, og det refererer normalt til plugins, der kan downloades, efterligner lyde eller lydeffekter. Et plugin er dybest set et lille program, der kører inde i et større program, og i dette tilfælde er det større program, der skal have adgang til et VST-plugin, Steinbergs Cubase. Uanset om du installerer en kompressor, EQ, forvrængningseffekt eller nogen af ​​de mange andre typer VST-plugins derude, er processen utrolig enkel.

Download det VST-plugin, du ønsker at bruge, og gem det på et sted på din computer, som du let kan huske.

Dobbeltklik på "Computer" og naviger til den mappe, hvor det komprimerede VST-plugin blev downloadet. Dobbeltklik på det for at åbne det med dit systems standardfilkomprimeringsprogram.

Klik på "Uddrag til" i filkomprimeringsprogrammet. I den resulterende dialog skal du navigere til mappen på din computer, hvor Cubase gemmer VST-plugins. Som standard er dette C: \ Program Files \ Steinberg \ Vstplugins.

Klik på “OK” eller “Uddrag” for at udtrække pluginet til mappen “Vstplugins”.

Dobbeltklik på skrivebordsikonet for Cubase for at starte det. Alternativt kan du klikke på "Start" og derefter "Programmer" og derefter vælge Cubase fra programlisten.

Klik på "Enheder" og derefter på "VST-instrumenter".

Klik på et tomt slot, og vælg dit VST-plugin i rullemenuen.