Sådan installeres Java for at spille Pogo

Pogo.com inkluderer spil som brikker, skak og "Word Whomp", men ingen af ​​disse spil kan spilles uden Java. Java er et webmiljøprogram, der er kompatibelt med alle browsere og operativsystemer. Mange websteder, inklusive Pogo.com, har brug for Java for at fungere fuldt ud, og installation af Java er en gratis og nem proces, der tager ikke længere end 10 minutter. Java er ikke tilgængeligt som et cd-program og skal downloades fra Internettet for at installere det fuldt ud.

Trin 1

Besøg Pogo.com og klik på et spil, du vil spille. I stedet for at indlæse spillet, vises der et lille sort rektangel, der siger "Java er ikke installeret."

Trin 2

Klik på det blå link ud for fejlmeddelelsen. I en ny fane eller et nyt vindue indlæses Java.coms officielle download-side på skærmen.

Trin 3

Vælg dit operativsystem, og vent på, at downloadlinket vises. Klik på "Download" -filen, og når et vindue dukker op, skal du vælge "Kør". Vent på, at overførslen er gennemført, og derefter kører installationsprogrammet automatisk.

Trin 4

Klik på ikonet "Accepter" for at acceptere installationen.

Trin 5

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at installere Yahoo! værktøjslinje i din browser. Denne værktøjslinje vil kun skabe mere rod, og de fleste internetbrowsere har allerede indbygget søgebrowsere. Du har ikke brug for Yahoo! værktøjslinje til installation af Java.

Trin 6

Vent på, at installationen er afsluttet. Følg statuslinjen, som hurtigt skal udfylde mindre end et minut. Når installationen er afsluttet, vises en besked på skærmen.

Trin 7

Klik på knappen "OK" for at afslutte Java-installationsprogrammet.

Trin 8

Genindlæs Pogo.com-spilsiden. Klik på et hvilket som helst spil og sørg for, at spillet spiller korrekt.

Installer eventuelle Java-opdateringer, der vises som informationsbobler i nederste højre hjørne af skærmen. Opdateringer er vigtige for at forhindre malware i at inficere din computer. Opdateringer bliver normalt tilgængelige hvert par måneder og kræver kun et par minutter at downloade.