Sådan konverteres en M3U til en MP3 online gratis

Elementer, du har brug for

  • Teksteditor (Notesblok eller Wordpad)

  • M3U-fil

  • Computer

  • Internetforbindelse

  • M3u konverter

Oftere misforstår folk begrebet M3U. Først og fremmest er M3U ikke en musikfil, men en samling af forskellige musikfiler. Med andre ord er det en playliste (faktisk er det linket til en playliste). Den nævnte afspilningsliste peger din webstream til MP3-filerne, når du placerer linket i internetbrowseren. M3U-filer bruges ofte i udsendelser og radioprogrammer. Udover disse applikationer opbevares de på computerens disk som "opbevaring" til musikfiler. Ikke desto mindre kan det at have en playliste være generende for nogle mennesker, der gerne vil have deres musik i afspilbare filer, f.eks. I MP3-format. Der er to måder at konvertere M3U-filer til MP3-format; og begge er ret enkle.

Manuel konvertering

Højreklik på M3U-filen, og vælg "Åbn med". En boks vises. Rul ned, og søg, indtil du finder teksteditorsoftwaren.

Vælg teksteditorsoftwaren, og klik på "Åbn". En notesblok eller WordPad åbnes med linket til MP3.

Kopier denne URL og indsæt den i din internetbrowsers adresselinje. Derefter omdirigeres du til mp3-filen, som du kan downloade og gemme.

Brug af M3U-software

Download Axara sotfware (http://www.soft29.com/audio_converter/axara_audio_converter.html). Installer programmet, og start det, når det er installeret.

Gå til indstillingerne i den nederste del af programmet. Klik på knappen "Tilføj fil". Søg i mappen, hvor din M3U-fil er placeret. Vælg M3U-filen, og klik på "Åbn".

Gå til den øverste del af boksen, og vælg knappen "Konverter til MP3". Vent, indtil din M3U er konverteret til MP3.

Tips

Den manuelle metode er langt bedre end den metode, der bruger M3u-konvertere. Det er hurtigere, og du udsætter ikke din pc for mulige eksterne trusler, såsom vira eller spyware.

Advarsler

Den manuelle metode foretrækkes blandt brugerne på grund af dens sikkerhed. Men hvis du har brug for at konvertere mere end en M3U på samme tid (og uden forsinkelse), er det bedre at downloade programmet.