Sådan ændres Dock Stacks Icon Størrelse i Rutenvisning af OS X

Stabler er en dockningsfunktion i Mac OS X, som giver mulighed for en nem måde at se indholdet af Programmer, Dokumenter, Downloads og hvad som helst anden mappe, der er placeret i Dock. Der er et par forskellige måder at se stablerne på, som vises på højre side af Mac Dock, som gitter, automatisk, liste, fan osv. Dette trick giver dig mulighed for hurtigt at ændre ikonstørrelsen af ​​disse ikoner, når de er i "Gitter" visning af stabler.


Før du kan ændre ikonstørrelsen på Stacks, skal stakken du justerer vise sig som et "Gitter". Ændre dette ved at vælge en Stack med et højreklik (som applikationsstakken) og vælge Gitter-indstillingen.

Nu kan du justere ikonstørrelserne på disse netstabler med følgende enkle tastetryk, du skal have Gitterstaben åbnet i Dock i OS X for at få dette arbejde til at ændre ikonstørrelse som beregnet.

  • Kommando + for at øge ikonstørrelsen af ​​Dock Grid Stacks ikoner
  • Kommando - for at formindske ikonstørrelsen på Gitterstab ikoner

Størrelsesjustering foretages straks og kan indstilles alt fra en ekstrem stor, til lille eller hvor som helst imellem. Bare ramt den relevante tastetryk og se, da ændringen foregår live, gentagne gange at trykke på tastetrykket vil gøre justeringen mere ekstreme.

Her er et eksempel på store Dock Stack-ikoner:

Og her er et eksempel på mindre Dock Stack-ikoner i rutenettet:

Forhåbentlig vil en lignende funktion blive implementeret til Launchpad, som i øjeblikket sidder fast i en enkelt størrelse, selv om den kan ændres til at være lidt mindre.