Beskær billeder på iPhone og iPad nemt med billeder App

Photos-appen i iOS indeholder et indbygget beskæringsværktøj, der fungerer meget godt til hurtige redigeringer på farten med iPhone, iPad eller iPod touch. Den bundtede funktion tilbyder en gratis transformeringsmuligheder, hvilket giver mulighed for at beskære et billede ned til en hvilken som helst andel, du vil have.


Måske endnu bedre er valgfri brug af et 'begrænsning' værktøj, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at beskære billeder ned til en række almindelige billedforhold. Disse foruddefinerede dimensioner omfatter en perfekt firkant, 3 × 2, 3 × 5, 4 × 3, 4 × 6, 5 × 7, 8 × 10 og 16 × 9, helt uden at gætte ud af at få proportioner lige rigtigt. Der kræves ingen yderligere downloads eller apps, det er alt sammen inkluderet i standard Photos-appen til iOS.

Sådan beskæres billeder i iOS Photos App

Du kan bruge dette til hurtigt at beskære et foto på iPad, iPod touch eller iPhone, brugen er enkel, og den er bygget direkte ind i Photos app som en af ​​de oprindelige Rediger funktioner:

  1. Åbn Billeder-appen, og tryk på det billede, du vil beskære
  2. Tryk på knappen "Rediger" i hjørnet
  3. Tryk nu på ikonet for lille beskæringsværktøj (det ser ud som en firkant)
  4. Træk afgrøderværktøjet manuelt og juster billeddimensionerne som ønsket
  5. ELLER, tryk på "Begræns" for at hente det øjeblikkelige proportional beskæringsværktøj med almindelige billeddimension
  6. Når du er tilfreds, tryk på "Gem" og nyd dit nyligt beskårne billede

Den oprindelige afgrødefunktion ligner et stort rektangel trukket rundt om billedet. Dette er standardfri transformationstilstand, hvor hvert hjørne kan trækkes. Hele beskæringsrektiklet kan også flyttes ved at trykke og trække det.

I tidligere versioner af iOS er Crop Photo-funktionen arrangeret lidt anderledes og har en anden brugergrænseflade, men det er stadig meget nemt at bruge:

Ved at trykke på "Begrænsning" opkaldes de valgfrie foruddefinerede dimensionelle beskæringsevner, der giver mulighed for øjeblikkelig præcisionsdimensionale afgrøder:

Ændringerne i udseende er for det meste bare det, da Beskæringsværktøjet virker det samme i alle versioner af iOS, selvom det ser anderledes ud.

Du kan vælge en af ​​de definerede begrænsningsmuligheder for øjeblikkeligt at beskære billedet ned til den ønskede størrelse. Udvælgelsesværktøjet forbliver bevægeligt og kan dyrkes eller formindskes i henhold til de definerede begrænsninger, så du kan tilpasse billedet yderligere, før du gemmer det.

Når du er færdig, gemmes billedet til appen Fotos, enten i en mappe eller i den generelle kameravals, der indeholder alle billeder, med de nye dimensioner eller beskæringssæt.

Brug afgrøde i kombination med autoforbedring, og du vil tage flotte billeder fra din iPhone på ingen tid. Glem ikke at aktivere gitteret for at hjælpe billedsammensætningen, når du fotograferer også. For de fleste brugers behov vil disse indbyggede beskærings- og justeringsfunktioner være mere end nok til at håndtere enkle billedredigeringsbehov, men for brugere, der søger flere muligheder, tilbyder gratis apps som Snapseed fremragende mere avancerede funktioner.