Fem Holiday Mac OS X Apps, der spredes, glæder sig over skrivebordet

Nu da Thanksgiving er kommet og gået, syntes OSXdaily.com, at det ville være passende at kompilere med en liste over feriejubilæger, der spredte OS X-applikationer. Nogle af de apps, vi kom på tværs af, vil helt sikkert få dig til at chuckle, mens andre tilbyder en meget flot og subtil tilføjelse til dit skrivebord i december måned. Med stigende energikostnader, hvorfor spare ikke nogle penge og smid nogle lys op på dit skrivebord, som det passer til hele dit hus? Sikkert mindst en af ​​disse applikationer vil slukke din tørst efter ferieånd på din Macintosh!

Opdater 12/3/2007: Prøv at se på de opdaterede apps til jul og ferie Mac OS X for at dække din Mac ud i denne højsæson!

1. MacLampsX (udviklerens websted) (screenshot)

MacLampsX har længe været en personlig favorit af mine, og siden dens opfattelse er den kun forbedret. Med 2.0 rundt om hjørnet, som vil tilbyde universel binær og flere desktop support, er det nu en bedre tid end nogensinde at prøve denne vidunderlige applikation fra Arctic Mac. Version 1.1.1 er kun PowerPC, men kører perfekt på en MacBook Pro, idet den tager så lidt som 2, 0% af cpu'en. Running MacLampsX kommer ikke til at hæve din strømregning, så skynd dig og få disse lys op!

2. Christmas Lights - Dashboard (udviklerens websted) (screenshot)

Hvis du har lyst på fuld tid, er ferie overbelastning, giver denne nifty lille dashboard widget en chance. Hver gang du har et ønske om nogle blinkende lys handlinger, skal du bare trykke på F12, og du er i erhvervslivet. Denne veludviklede widget tilbyder flere lysmønstre, forskellige farver og er meget let på cpu'en. Du vil ikke blæse en sikring, der kører denne widget, og det vil ikke irritere naboerne, hvilket gør Jullys til Dashboard til en værdig download.

3. Sne til Mac OS X (udviklerens websted) (skærmbillede)

Sne til Mac OS X er endnu en klassisk ferieapplikation, der har sine rødder i et program kaldet "xsnow" til * nx / X11. Du er ikke bange for, at der ikke er nogen unix-skæggede junkier inkluderet i .sit, bare sne, isbjørne og Santa bringe Holiday Spirit til dit skrivebord på en smart og velimplementeret måde. Desværre har denne applikation naturligvis været fræk og ikke rar, da det stadig er kun PowerPC. Men selvfølgelig håndterer Rosetta det fint, og det kører ganske godt på en MacBook Pro.

4. Frosted Screensaver (udviklerens websted) (screenshot)

Frosted, The Screensaver tilbyder en meget godt sammensat ferie scene i de tidspunkter, du ikke bruger din Mac. Men vær advaret, mens din væk fra din Mac, bagning af cookies eller hvad du gør, dæmp lydstyrken! Denne forfatter blev næsten rystet fra hans slæde, da en bizar computerstyret stemme ramte nonsens om "frostvejr" over mine højttalere. Det gav mig en grin og det var derfor grunden til, at jeg følte det absolut nødvendigt at være en del af denne liste. Tjek det ud!

5. Snow Globe (udviklerens websted) (screenshot)

For de tidspunkter i ferien har du haft et lille æg nog og har lyst til zonering ud, download Snow Globe og ryste det op til dit hjertes indhold. Snow Globe tilbyder nogle anstændige grafik og enkle ideer, der faktisk kan være meget underholdende. Dybest set når du åbner applikationen, bliver du præsenteret med en sneklot, at når du klikker på den, "ryster den op" og du ser sne falder over en traditionel ferie træ scene. Selvfølgelig tjener det i sidste ende ikke andet end underholdning (som alle andre ting på denne liste), men det er tidsspillerpotentiale, der gør det muligt at bruge båndbredde.

6. X-MasTree - Glem ikke et juletræ til dit skrivebord! Se vores indlæg her

7. Mac OS X Holiday og Christmas app sjov - de tre bedste Mac-ferieapps

Der har du det, det er vores afrunding af ferieapplikationer, nyd det! Hvis nogen af ​​jer, der læser denne artikel, kender til en ansøgning til Mac OS X, der skal være på denne liste, så lad os vide i kommentarerne, og vi vil tilføje den.