Næste iPad bliver annonceret den 7. marts

For kun få dage siden rapporterede Wall Street Journal og New York Times, at iPad 3 vil blive frigivet den første uge i marts, og nu har nye krav opstillet, hvilket tyder på, at den næste iPad bliver annonceret onsdag den 7. marts. Specielt siger iMore :

Ifølge kilder, der tidligere har været pålidelige, planlægger Apple at holde deres iPad 3-annoncering onsdag den 7. marts 2012. Sammen med 2048 × 1536 Retina-skærmen har iPad 3 et quad-core Apple 6 system- on-a-chip, og muligvis 4G LTE-netværk.

Datoen vil ikke være for overraskende, da 7 marts er den eneste ledige dato i den første uge i marts, der er åben på Yerba Buena Center-arrangementskalenderen, og Apple har traditionelt annonceret tidligere iPads på YBCA i San Francisco. De rumored specs synes at tilføje op til tidligere forventninger, selv om 4G LTE kapacitet er rimeligt usandsynligt givet Apples modvilje mod at vedtage batteriet sultne teknologi.

Tidligere i dag viste billeder, der hævder at være en delvist monteret næste gen iPad, online på 9to5mac, og bortset fra nogle få mindre forskelle ser de næsten identisk ud med iPad 2.

Hvis du holder det samme kabinet, kan du angive, at den næste iPad kan mærkes som en iPad 2S eller iPad 2HD, svarende til den seneste iPhone 4 til iPhone 4S-opdatering, i stedet for at kalde enheden "iPad 3". I sidste ende er navngivningen af ​​en hvilken som helst Apple-enhed stort set ubetydelig ud over spekulation og Apples markedsføringsindsats selv, og uanset hvad den næste iPad kaldes, vil det helt sikkert være populært.

Opdatering: Wall Street Journal rapporterer nu, at den næste iPad har 4G LTE-tilslutning.