Sådan annulleres telefonservice og opretholdelse af internettjeneste

Hvis du har DSL (digital abonnentlinje), kabel, satellit eller trådløs internettjeneste, kan du til enhver tid annullere din fastnettelefontjeneste. Fastnettelefonen og DSL-internettjenesten bruger en delt linje --- den ene til stemme, den anden til data. Da de to fungerer uafhængigt, vil annullering ikke påvirke den anden. DSL uden telefonservice kaldes "Dry Loop" eller "Naked" DSL.

Trin 1

Ring til din telefonudbyder for at annullere din hjemmetelefonlinje. Giv kundeservicemedarbejderen dit aktuelle telefonnummer til hjemmet. Fortæl dem, at du ikke længere har brug for stemmebåndslinjen, og at du vil annullere den del af din tjeneste.

Trin 2

Spørg hvilke sanktioner, hvis nogen, du vil pådrage dig for at adskille tjenesterne. De fleste udbydere af telefontjenester betragter to eller flere tjenester til en husstand som "bundtede" tjenester. Fjernelse af en tjeneste fra pakken kan bede tjenesteudbyderen om at pålægge en sanktion og afvise at ompakke eventuelle resterende tjenester --- hvilket betyder, at du bliver faktureret for hver tjeneste separat.

Trin 3

Hold alle kontonumre tilknyttet den nye transaktion. Servicemedarbejderen tildeler et dummy-telefonnummer til henvisning til din konto, da de resterende tjenester ikke har noget link til et telefonnummer efter afbrydelsen. Du skal bruge dette nummer, når du kontakter din udbyder.

Trin 4

Angiv en dato, hvor teknikeren skal besøge dit hjem for at afslutte telefontjenesten. En voksen, der er 18 år eller ældre, skal være hjemme på afslutningsdatoen, hvis teknikeren har brug for at komme ind i huset.

Log på din computer, inden teknikeren forlader for at sikre, at DSL-, kabel- eller satellit-internettjenesten fungerer. Teknikeren vil muligvis oprette en ny adgangskode til tjenesten, hvis du har glemt den adgangskode, du oprindeligt brugte til at opsætte Internettet. Også tjenesteudbyderens navn og ændringer i erhvervelse kan have fundet sted, siden du først købte Internettet. Tjenesteudbyderen vil have dette afspejlet i deres nye optegnelser. De loginadgangskoder, du bruger i øjeblikket, vil sandsynligvis ikke blive påvirket.