Sådan oprettes et Vizio TV

Elementer, du har brug for

  • Skruetrækker (valgfri)

  • Vægmonteret hardware (valgfrit)

  • HDMI-kabler (High Definition Multimedia Interface) med RCA-stik slutter

Vizio er et af de mest populære mærker af både LCD (Liquid Crystal Display) og Plasma HDTV. Kvalitetskonstruktion og en lang række modeller at vælge imellem bidrager til det gode omdømme, som Vizio nyder. Både bord- og vægmonterede Vizio-opsætninger er nemme at udføre og kræver ikke ansættelse af en professionel tekniker til at installere dem.

Instruktioner

Beslut om placering. Vælg, om du vil bruge et bord eller en vægmontering. Placer fjernsynet på en plan overflade, når du monterer bordet. Sørg for, at der er tilstrækkelig plads mellem tv'et og væggen for at muliggøre korrekt ventilation. Fastgør den ene ende af sikkerhedsremmen, der følger med dit tv, til væggen og den anden ende på bagsiden af ​​tv'et for at sikre.

Fjern vægfoden ved vægmontering. Anbring tv'et med forsiden nedad på en plan overflade, og fjern de otte skruer, der holder basen på plads. Du bliver nødt til at købe og installere vægbeslaget i henhold til instruktionerne, der følger med din hardware. Fastgør tv'et til vægbeslaget ved hjælp af de fire vægmonteringshuller bag på tv'et.

Tilslut ekstraudstyr. Du kan slutte et bredt udvalg af udstyr til dit Vizio TV. Almindelige forbindelser inkluderer en set-top kabelboks og en DVD-afspiller.

For at tilslutte en set-top kabelboks skal du først sørge for at slukke for strømmen til både tv'et og set-topboksen. Tilslut et HDMI-kabel (High Definition Multimedia Interface) til HDMI-udgangsstikket på set-top-boksen og den anden ende af kablet til HDMI1-indgangsstikket bag på tv'et. For at se tv skal du vælge knappen HDMI1 på siden af ​​tv'et eller trykke på knappen HDMI1 på fjernbetjeningen.

For at oprette forbindelse via kabeltjeneste uden en kasse skal du først slukke for strømmen til dit fjernsyn. Tilslut koaksialkabelstikket fra dit kabel til DTV / TV / CABLE / ANTENNAE-indgangsstikket bag på dit TV. Tænd derefter fjernsynet igen. For at se tv skal du vælge knappen INPUT på siden af ​​TV'et eller trykke på TV-knappen på fjernbetjeningen.

Den bedste mulighed for at tilslutte en DVD-afspiller til dit fjernsyn er at bruge HDMI-indgangsstikket. Brug HDMI1, hvis den ikke allerede er i brug. Hvis det er tilfældet, skal du bruge HDMI2 eller HDMI3. For at oprette forbindelse skal du først sørge for at slukke for strømmen til både tv og dvd-afspiller. Tilslut et HDMI-kabel til HDMI-udgangsstikket på set-top-boksen og den anden ende af kablet til HDMI1-indgangsstikket på bagsiden af ​​tv'et. For at se DVD-medier skal du vælge knappen HDMI1 på siden af ​​tv'et eller trykke på knappen HDMI1 på fjernbetjeningen.

Opsæt til at se tv.

LCD-opsætning Tryk på ON-knappen på siden af ​​tv'et, eller brug fjernbetjeningen til at få adgang til den oprindelige opsætningsskærm. Tryk på MENU på fjernbetjeningen, vælg standardsproget, og tryk på MENU igen. Vælg den energibesparende HOME-tilstand på den næste skærm, og hvis du bruger et set-top kabel eller satellitboks med dit tv, skal du trykke på knappen SIDSTE på fjernbetjeningen. Ellers skal du trykke på MENU for at fortsætte til tunerskærmen. Brug fjernbetjeningen til at vælge CABLE-indstillingen, hvis du bruger kabeltjeneste uden en kasse. Tryk derefter to gange på MENU for at starte en tilgængelig kanalsøgning, som din fjernbetjening gemmer i hukommelsen. Når du er færdig, viser dit tv COMPLETE-skærmen for at fortælle dig, at opsætningen er fuldført. Tryk på MENU for at afslutte og begynde at se tv.

Plasmaopsætning Tryk på ON-knappen på siden af ​​tv'et, eller brug fjernbetjeningen til at få adgang til den oprindelige opsætningsskærm. Tryk på HØJRE pileknap på fjernbetjeningen, vælg standardsproget, og tryk på HØJRE pileknap igen. Hvis du bruger et set-top-kabel eller en satellitboks med dit tv, skal du trykke på knappen LAST på fjernbetjeningen. Ellers skal du trykke på HØJRE pileknap for at gå videre til tunerskærmen. Brug pileknappen NED for at vælge indstillingen KABEL, hvis du bruger kabeltjeneste uden en boks, og tryk derefter to gange på HØJRE pileknap for at starte en tilgængelig kanalsøgning, som din fjernbetjening gemmer i hukommelsen. Når du er færdig, viser dit tv COMPLETE-skærmen for at fortælle dig, at opsætningen er fuldført. Tryk på HØJRE pileknap for at afslutte og begynde at se tv.

Tips

Brug mikrofiberklud til at rengøre skærmen på dit tv for at undgå ridser.

Advarsler

Brug kun en jordet stikkontakt til at tilslutte dit fjernsyn. Forsøg ikke at reparere et ikke-fungerende Vizio TV. Dette vil ikke kun annullere din garanti, men kan også udsætte dig for farer med høj spænding og elektrisk stød.