Sådan konverteres et billede til Pixel Art med Photoshop

I de senere år er pixelkunst blevet mere og mere trendy i computerenes animationsverden. På et tidspunkt var pixelering dog bare en uundgåelig kvalitet af computeropløsninger med lav opløsning. Computere kunne ikke altid gengive billeder med så høj opløsning som de kan nu, og så havde de naturligvis en bloklignende kvalitet med firkantede kanter og kornede detaljer. Med Adobe Photoshop kan du oprette denne unikke effekt ved hjælp af ethvert foto på din computer.

Trin 1

Indlæs dit billede. Åbn billedet ved hjælp af Photoshop. Sørg for, at dine lag er synlige (hvis ikke, kan du vælge panelet Lag under fanen Vindue) og derefter duplikere dit baggrundslag. Du kan gøre dette ved at vælge fanen "Lag" i menulinjen og derefter vælge "Duplikatlag" i rullemenuen.

Trin 2

Med dit duplikatlag fremhævet, skal du vælge "Filter" i menulinjen og rulle ned til "Tekstur" i rullemenuen. Du vil derefter se en liste over muligheder. Vælg "Patchwork", og indstil både kvadratstørrelse og relief til nul. Tryk derefter på knappen "OK".

Trin 3

Reducer opaciteten på dit duplikatlag. Dit billede skal fremstå stærkt pixeleret på dette tidspunkt, så du vil reducere intensiteten af ​​denne effekt til et ønsket niveau. I vinduet Lag skal du kigge efter boksen mærket Opacitet og reducere mængden fra 100 procent til et sted mellem 50 og 80 procent. Beløbet afhænger af typen af ​​foto og hvor meget pixelering du ønsker. Eksperimenter med et par forskellige procenter, indtil du finder den perfekte balance.

Gem dit arbejde.