P0sixpwn Jailbreak for iOS 6.1.3 & iOS 6.1.4 Udgivet

En hel del brugere holdt af med at opdatere deres iOS 6-enheder til iOS 7 af en række forskellige grunde, og dermed mistede disse holdouts muligheden for at bruge den nye iOS 7 jailbreak fra Evasi0n. For de brugere, der stadig kører iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 og iOS 6.1.5 på deres iPads, iPod touches og iPhones, der har tålmodighed, er det endelig blevet løst, da en ny ubundtet jailbreak for de ældre versioner af iOS endelig er blevet frigivet.

Jailbreak-værktøjet hedder p0sixpwn, og det er en gratis download til Mac OS X og Windows-brugere.

  • Download p0sisxpwn til Mac OS X
  • Få P0sixpwn til Windows

Brug af p0sixpwn jailbreak er et stykke kage, hvor processen ligner meget af brugen af ​​evasi0n 7 værktøjet. Faktisk ser de to forsyninger næsten identisk ud, og ved at følge de enkle instruktioner på skærmen vil du være igennem og jailbroken i kort rækkefølge. Du skal kortslutte iOS-enheden til en computer med et USB-kabel for at fuldføre det oprindelige jailbreak, men når jailbreaket er afsluttet, bliver det helt ubindet.

Husk at jailbreaking ikke understøttes og eksperimentelle, hvilket gør det bedst forbeholdt avancerede brugere, der har den rette viden og en tvingende grund til at jailbreak deres enheder. Der er mange grunde til, at det ikke anbefales til de fleste brugere, og gennemsnitlige iPhone / iPad-ejere anbefales typisk at undgå processen.

I nogle tilfælde kan en jailbreak typisk give brugere mulighed for at downloade og installere uautoriseret tredjeparts software på iPad, iPhone og iPod touch, hvilket giver mulighed for tilpasninger og en række forskellige tweaks. Jailbreaking er ikke det samme som en operatørlåsning, og dermed frigør ikke evnen til at bruge en iPhone på en anden mobilleverandør. Hvis du antager, hvad du laver og ved, hvorfor du gør det, skal du sikkerhedskopiere den iOS-enhed og have det. Ellers bare være tilfreds med iOS som den er.