Sådan downloades en AVI-video

En AVI-fil er et videofilformat på både Mac og PC. AVI står for "Audio Video Interleave." Det er et af de mest almindelige formater til videofiler og er generelt forbundet med videoer af højere kvalitet. Download af avi-videoer er ekstremt enkel og kan gøres med enhver webbrowser. AVI-filer varierer i størrelse afhængigt af længden og kvaliteten af ​​videoen, som kan variere meget.

Trin 1

Åbn en webbrowser. Alle webbrowsere kan downloade AVI-filer. Netscape, Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari og Opera er alle i stand til at downloade AVI-filer.

Trin 2

Naviger til det websted, hvor AVI-filen er hostet. Find linket for at downloade AVI-filen. Dette link kan være mærket som "Download AVI Movie" eller lignende. Højreklik med musen på videoen, og klik på "Gem mål som." Et opdagelsesvindue vises. Naviger til den mappe, hvor AVI'en downloades. Klik på "Gem".

Vent på, at AVI-filen er downloadet. Denne proces kan tage noget tid afhængigt af filens størrelse og internetforbindelseshastighed. Når filen er downloadet, skal du navigere til den mappe, den blev downloadet til. Dobbeltklik på filen for at se den. Windows Media Player, VLC og Quicktime kan alle afspille AVI-filer.