Sådan placeres en annonce gratis på Gulf News

GNAds4U er navnet på det klassificerede afsnit af Gulf News, en avis i De Forenede Arabiske Emirater, der tilbyder trykte og online-versioner af sine nyheder. Du kan placere en annonce her for job, biler og boliger blandt andre varer, tjenester og meddelelser. Grundlæggende annoncer er gratis at oprette og kræver, at du udfylder en simpel online formular.

Trin 1

Besøg GNAds4U.com, og klik på "Placer en annonce." Vælg din annoncetype fra kategorilisten, der inkluderer "Job", "Hjul", "Egenskaber" og "Annoncer".

Trin 2

Vælg en klassifikation eller underkategori på rullelisten. Hvis du f.eks. Vælger kategorien "Hjul", kan du vælge biler eller motorcykler fra listen. Hvis den er tilgængelig, skal du vælge en underklassificering på rullelisten.

Trin 3

Vælg, om du vil køre annoncen i en eller to uger. Indtast din e-mail-adresse, og klik på "Næste".

Trin 4

Indtast dine kontaktoplysninger inklusive dit for- og efternavn, adgangskode og bopælsland. Skriv en titel til din annonce, og indtast annoncens tekst. Vælg eventuelle attributter, der understøtter din annonce, og tilføj derefter din fysiske placering og telefonnummer.

Klik på "Næste" for at få vist og bekræfte din annonce.