Sådan adskilles et Gateway-computertårn

Når du har haft din Gateway-stationære computer i et par år, kan du måske finde ud af, at du vil opgradere RAM til hurtigere computerhastigheder eller udskifte en del, der ikke længere fungerer korrekt. Gateway desktop tårne ​​kan skilles ad på dit skrivebord eller bord derhjemme uden noget specielt værktøj eller træning.

Trin 1

Fjern strømstikket bag på Gateway-skrivebordet. Træk alle ledningerne ud af skærmen, tastaturet, musen, højttalerne og printeren. Tag hele skrivebordstårnet op, og sæt det på højre side med venstre side opad mod dig på en stabil arbejdsflade.

Trin 2

Skru kabinetskruerne ud i den øverste og nederste ende af kabinettets sidepanel. Skub let ned på panelet, og skub det derefter mod venstre, så du kan se de interne komponenter.

Trin 3

Frakobl de gule SATA-kabler, der er tilsluttet fra alle drevbåse til bundkortet og strømforsyningen. Fjern skruerne, der holder cd- eller dvd-drevet, kortsporet og strømforsyningen på plads. Skub dem ud af deres drevbåse. Fjern plastikdækslerne, der holder RAM-modulerne på plads, og træk dem ud.

Trin 4

Træk metalklemmerne tilbage, der holder processorblæseren på plads, og træk den ud. Træk processoren forsigtigt ud for at sikre, at du ikke bøjer nogen ben.

Fjern skruerne, der holder Ethernet-netværkskortet, og alle andre udvidelseskort, som din Gateway-model måtte have, såsom et grafik- eller lydkort. Træk kortene ud, og læg dem til side for at afmontere tårnet.