Sådan konverteres en USB-scanner til trådløs (5 trin)

Den teknologiske verden konverterer løbende til trådløs teknologi, og de fleste enheder, som vi køber i dag, har en slags trådløs funktionalitet. Mange printere, der sælges i dag, leveres med en indbygget trådløs netværksadapter, der giver dig mulighed for at udskrive dokumenter trådløst. Mange af disse trådløse printere udfører også andre nyttige funktioner som scanning eller faxning trådløst. Træt af at blive holdt nede af din gamle kablede scanner? Følg disse trin for at gøre din gamle kabelforbundne scanner til en trådløs scanner.

Tilslut scanneren til computeren med trådløst adapter sæt

Trin 1

Inden du kan bruge din scanner trådløst, skal du købe et trådløst USB-adapter sæt. Nogle butikker har disse enheder, men du har sandsynligvis mere held med at finde en hos en onlineforhandler, som Amazon.com. Husk at vælge et adapter sæt, der opfylder dine systemkrav.

Trin 2

Installer driverne på din computer. Hvis der fulgte en disk med dit trådløse adapter sæt, skal du indsætte disken og følge installationsinstruktionerne. Hvis der ikke var en disk med dit adapter sæt, skal du kigge efter driverne på adapterproducentens websted. Download driveropsætningsfilen, og følg installationsinstruktionerne.

Trin 3

Når du har installeret driverne på den computer, du vil bruge med din scanner, skal du tilslutte en af ​​de trådløse USB-adapter-dongler.

Trin 4

Sæt den anden trådløse USB-dongle i scanneren.

Sørg for, at computeren og scanneren begge er tændt, og nyd at scanne dokumenter trådløst!