Sådan åbnes et zip-drev

Zip-drev blev først frigivet i 1994. De brugte Zip-diske, en større, tykkere version af 3,5 disketten. De første zip-diske indeholdt 100 MB information. I 1999 kunne de rumme op til 250 MB. Zip-diske og -drev er stort set blevet erstattet af flash-drev og CD'er. Hvis din computer har et zip-drev, eller hvis du har et eksternt zip-drev og en zip-disk, du vil bruge, gøres åbning af en fil fra et zip-drev på samme måde som at åbne ethvert andet computerdrev.

Åbning af filer fra et zip-drev

Trin 1

Tilslut Zip-drevet, hvis det er eksternt. Du skal muligvis installere en driver til den, hvis du ikke har brugt drevet før. Det skulle være kommet med software til installation af driveren, men hvis det ikke gør det, kan du muligvis downloade driveren fra internettet. Se linket nedenfor i Ressourcer.

Trin 2

Sæt en Zip-disk i drevet, hvad enten det er internt eller eksternt.

Trin 3

I Windows skal du klikke på knappen "Start" nederst til venstre på skærmen.

Trin 4

Åbn "Denne computer" eller "Computer" fra menuen "Start". Det skulle åbne et nyt vindue, der har dine drev (C :, flytbare drev såsom cd-afspillere og dit zip-drev, som muligvis kun vises som et bogstav, hvis du ikke har installeret driveren til zip-drevet).

Trin 5

Dobbeltklik på det bogstav, der identificerer zip-drevet. Det skal åbne et vindue, der viser indholdet af det drev.

Dobbeltklik på den fil, du vil åbne.