Sådan installeres et ekstra stik i en bil

Bilstereo-ekstraudstyr eller AUX-udgange giver bilister mulighed for at forbinde en række lydenheder til deres bils lydsystem ved hjælp af et standard 1/8-tommer til 1/8-tommer stereolydkabel. Hjælpeporte er næsten blevet en standardfunktion til nyere bilstereoanlæg, men mange ældre stereoanlæg inkluderer ikke en. Hvis din bilstereo ikke inkluderer en ekstra port, kan du springe billydbutikken over og tilføje din egen.

Trin 1

Vurder din bilstereo for at bestemme, hvilken fjernelsesmetode der skal bruges. Hvis radioen grænser op til din bils indvendige trim, skal du fjerne skruerne fra trimmen og lirke den væk fra stereoanlægget. Hvis der ikke er nogen trim, skal du bruge DIN-værktøjer til at fjerne radioen. Se din bils manual for detaljer.

Trin 2

Tag stereoanlægets modelnummer ned. Stereolydudgang kan variere meget mellem stereomodeller, så du har brug for modelnummeret for at hjælpe dig med at finde en kompatibel ekstraindgangsadapter til din stereo. Stereoanlæg, der inkluderer røde og hvide RCA-udgange, behøver kun et RCA til AUX-kabel.

Trin 3

Sæt din bils parkeringsbremse, og tryk på motorhjelmen. Fjern den negative, sorte terminal fra bilens batteri for at undgå at kortslutte dit udstyr.

Trin 4

Fjern trimmen og eventuelle skruer, der fastgør din radio til instrumentbrættet, eller indsæt de to DIN-værktøjer i de fire huller som forsiden af ​​stereoanlægget. Skub stereoanlægget ud af instrumentbrættet, enten når trimmen og skruerne er fjernet eller ved hjælp af DIN-værktøjet.

Trin 5

Tilslut ekstraindgangsadapterens DIN-forbindelse til den relevante port på bagsiden af ​​stereoanlægget, og tilslut derefter ekstraindgangsadapterens røde og hvide RCA-kabler med RCA-portene på RCA til AUX-adapteren. Hvis din stereo allerede har RCA-porte, skal du matche RCA til AUX-adapterens røde og hvide plug-ins til din stereos RCA-porte.

Trin 6

Før den ekstra ende af RCA til AUX-adapteren ud i bilens siddeplads. Du kan enten fjerne et sidepanel fra midterkonsollen gennem bagsiden af ​​handskerummet eller gennem bunden af ​​midterkonsollen.

Udskift midterkonsollens beklædning og konsolens sidepanel, hvis det er relevant.