Download MacOS Sierra Standard Wallpaper

Da Apple debuterede MacOS Sierra til verden, fik vi alle et glimt på den smukke tapet af en solnedgang alpenglow, der rammer et bjergkæde på skærmen i demo-Macen. Apple har også givet os et kig på den smukke bjergkæde tapet på deres preview side til MacOS Sierra også. Men du behøver ikke downloade MacOS Sierra 10.12 eller vente den endelige udgave for at få tapetet lige nu, og i virkeligheden kan du få to lidt forskellige variationer af den samme flotte desktop baggrund.


Klik på en af ​​miniaturebillederne nedenfor for at starte MacOS Sierra tapet i fuld størrelse i et nyt vindue, så du kan downloade og gemme det til dit eget skrivebord.

Den første version af MacOS Sierra standard tapet kommer fra Apple.com forhåndsvisningsside, den har lidt mere himmel og bjerge end den medfølgende i MacOS Sierra-installationen og er dimensioneret i en generøs 5120 × 3200 opløsning (hostet via Apple):

Den anden version af MacOS Sierra-standard tapet er den, der er inkluderet i MacOS Sierra-udvikleren beta af operativsystemet, som har flere bjerge og lidt mindre himmel. Den er også tilgængelig ved generøs opløsning på 5120 × 3684 pixels (hostes via 9to5mac) :

Begge er smukke variationer af det samme billede, der kun er beskåret lidt anderledes, og forskellene er subtile.

Spekulerer på hvilke bjerge der vises i MacOS Sierra tapet? Godt, det kan ikke være meget overraskende, men macOS Sierra er opkaldt efter Sierra Nevada-bjergkæden, som løber nord syd gennem staten Californien nær grænsen til nabolandet Nevada. Det er en absolut smuk strækning, der omfatter mange seværdigheder, monumenter, parker og fritidsaktiviteter, og den skønne skønhed er simpelthen fantastisk og verdensklasse, hvilket gør det nemt at se, hvorfor Apple valgte Sierra Mountain Range som både navnet på deres nye MacOS og også som de relevante desktop wallpapers.

MacOS Sierra er indstillet til en nedløbsdato for efterår, selvom beta-testere kan downloade og installere det nu.