Sådan spiller du PS2-spil med USB

Elementer, du har brug for

  • Byt magi (officiel disk)

  • USB-enhed (harddisk, flashdrev)

  • Tom CD-R

  • Mod Chip (afhænger af PS2)

PlayStation 2-spil kan indlæses på en USB-hukommelse eller harddisk og spilles via en USB-forbindelse til spilkonsollen i stedet for gennem selve spilsystemet. Denne teknik kan bruges til at bevare spilkonsolens levetid og giver spilleren mulighed for let at transportere en stor mængde spil til en enkelt, lille enhed. Processen kræver et produkt kaldet Swap Magic, og en modchip kan muligvis også være nødvendig for at PlayStation kan spille spil korrekt.

Download USB Advance-software, og gem disse filer i en ny mappe. Klik på filen i mappen mærket "USBAdvance-PC-Software" og udpak de to filer inde til C: \ drevet på computeren. Der er to andre filer i hovedmappen, begge mærket "USB-advance" og er henholdsvis 1KB og 34.520KB. Brænd disse til en CD-R. Endelig skal du åbne zip-filen "USBExtreme_wininst" og gemme i en ny mappe på computeren.

Sæt USB-drevet i en computer. Hvis USB-drevet ikke er i et FAT32-format, skal du gå til "Denne computer" og højreklikke på USB-enheden. Vælg "Hurtigt format." Gå nu til "Denne computer" og vælg "Egenskaber". Herfra skal du vælge "Enhedshåndtering" og vælge det eksterne USB-diskdrev. Vælg "Egenskaber" og derefter "Politikker" og "Optimer ydeevne." Dette giver spilleren mulighed for at vælge MBps (megabites per sekund), hvor den ene er den langsomste og 10 eller højere er virkelig hurtig. For at tage USB-drevet ud af computeren skal du sørge for at skubbe det ud, hvis det er nødvendigt.

Gem spil på USB-enheden ved at indsætte PS2-spillet i computerens DVD-ROM-drev, klikke på "Start" og "Kør". Skriv "cmd" (kommando) og tryk på "Enter". Gå nu til C: \ drevet og brug kommandoen: "ul_install [Source] [Target] [Game Name] [CD or DVD]" hvor [Source] er bogstavet for DVD-drevet, [Target] er bogstav for USB-drevet, [Game Name] er navnet på disken / spillet i DVD-drevet, og [CD eller DVD] er afhængig af spillet. For at fortælle, om spillet er et cd- eller dvd-spil, skal du gå til "Denne computer" og højreklikke på spildisken og derefter vælge "Egenskaber". Hvis spillet er mindre end 700 MB, er det en CD; hvis mere end en DVD. Eksempel: DVD-drev = D: \ og USB-drev = J :. Så ser denne kommando ud som denne "ul_install D J AwesomeGameName DVD"

Indsæt Swap Magic-disken i PS2-konsollen, tænd for spilsystemet, og indlæs Swap Magic-programmet. Når skærmbilledet Swap Magic vises, skal du indlæse USB Advance-programmet fra den tidligere brændte CD-R. Dette åbner en skærm til USB Extreme. Tilslut nu USB-drevet til PlayStation 2, og tænd systemet igen. Vælg spillet fra USB-enheden, tryk på "X", og spillet indlæses til afspilning.

Tips

Swap Magic-disken skal være en købt disk, en brændt kopi af programmet fungerer ikke.