Sådan løses Internet Explorer-browserproblemer

Internet Explorer er muligvis en af ​​de mest populære internetbrowsere, men det er ikke perfekt. Problemer har form af at være ude af stand til at surfe på Internettet, surfe i en meget langsom hastighed på trods af din bredbåndsforbindelse eller simpelthen ikke at starte alle sammen. Disse problemer kan være frustrerende, men de kan typisk repareres uden at geninstallere browseren.

Trin 1

Scan din computer med dine antivirus- eller anti-spywareværktøjer for at fjerne skadelig software. Genstart computeren, når scanningen er afsluttet.

Trin 2

Deaktiver tilføjelsesprogrammer. Hvis du er i stand til at starte Internet Explorer, skal du klikke på "Funktioner" og vælge fanen "Programmer". Vælg "Administrer tilføjelser og deaktiver hver enkelt manuelt.

Trin 3

Nulstil dine Internet Explorer-indstillinger. Åbn Internet Explorer, og vælg indstillingen "Værktøjer". Klik på "Internetindstillinger", og vælg fanen "Avanceret". Klik på "Nulstil" for at nulstille IE's indstillinger. Luk browseren for at gemme ændringer. Genstart din browser for at kontrollere, om problemerne er løst.

Opdater Internet Explorer. Hvis ovenstående trin ikke har løst din browserproblemer, kan du prøve at opdatere til den nyeste version af IE, hvis du ikke allerede har gjort det. Klik på "Funktioner" og vælg "Windows Update" for at opdatere din browser. Genstart computeren.