Tilpas Mac Finder Window Background

Vidste du, at du kan tilpasse baggrunden for alle Finder-vinduer i Mac OS X? Dette er en nnice måde at tilpasse udseendet af din Mac en smule, og du kan enten vælge billeder eller farver eller gå med standardindstillingen for en simpel hvid baggrund.

I skærmbilledet ovenfor bruger Finder-vinduets baggrund et billede som et tapet, og i skærmbilledet nedenfor er Finder-vinduerne indstillet til at matche farven på Finder-vindues sidebjælke. Ændring af vinduets baggrundsfarve er en noget ukendt funktion, selvom hyppige Mac-brugere, men det er nemt at indstille Finder-vinduet til noget andet, når du lærer hvordan, og her er hvordan man gør det:

Sådan tilpasses Finder Window-baggrunden i Mac OS X

  1. For at tilpasse baggrunden for et Finder-vindue skal du åbne et hvilket som helst vindue
  2. Når du er inde i et Finder-vindue, skal du trykke på Kommand + J eller navigere fra menuen 'Vis' til 'Vis visningsindstillinger'
  3. Vælg "Farve" eller "Billede" under undermenuen Baggrund i visningsindstillingerne
  4. Brug farvevælgeren til at vælge den farve, du vil bruge til baggrundsvinduer. Hvis du indstiller et billede, skal du navigere til det billede, du vil indstille som baggrund
  5. Hvis du vil have ALLE Finder-vinduer til at have denne brugerdefinerede baggrund, skal du klikke på 'Set as Default'
  6. Ændringer træder i kraft straks, og du vil se det nye farve- eller baggrundsbillede i alle vinduer
  7. Luk visningsindstillinger

Det er alt der er til det! Har det sjovt at tilpasse dine vinduer, du kan virkelig blive så eventyrlystne som du vil med udseendet, med skøre farver eller subtile tapeter, er det dit valg.

Du kan også nemt fjerne baggrundspasningen og vende om, hvilke ændringer du har foretaget ved blot at åbne Vis indstillinger igen og vælge den "Hvide" baggrund, som er standardindstillingen for Mac OS.

Denne gennemgang kom som svar på en læsers forespørgsel, da Karim S mindede os om, da han skrev: "Jeg spekulerede på, om du har nogle tip til at ændre baggrundsfarven på finderens vinduer. Jeg vil gerne se den hvide forvandlet til en lysegrå. " I Karims tilfælde ville han gerne indstille en grå baggrund og derefter klikke på" Set as Default ", så alle Finder-vinduer har samme baggrund. Dette gælder indstillingen overalt.