Sådan tilsluttes en direkte boks DI

En direkte indsprøjtningsenhed, almindeligvis benævnt en DI, bruges til at konvertere en linjeniveauindgang, såsom et musikinstrument, til en mikrofonindgang. Dette er f.eks. Nyttigt, når en miksekonsol kun har mikrofonindgange til rådighed, men et instrument på linjeniveau skal sættes direkte i konsollen. Boksen til direkte indsprøjtning konverterer signalet, så det matcher de tilgængelige indgange.

Trin 1

Sådan tilsluttes en direkte boks DI

Identificer instrumentets outputstik. Dette vil sandsynligvis være et hul et eller andet sted på instrumentet, der accepterer en forbindelse fra et 1/4-tommers instrumentkabel. Udgangsstikket er, hvor det elektroniske lydsignal flyder fra instrumentet.

Trin 2

Sådan tilsluttes en direkte boks DI

Tilslut et 1/4-tommer instrumentkabel til instrumentets output. Instrumentkablet skal have to hanender. Dette kabel er det køretøj, der leverer lyden mellem instrumentet og DI.

Trin 3

Tilslut den anden ende af 1/4-tommer instrumentkablet til DI-boksens indgangsstik. Dette jack er undertiden mærket "i" eller "input." Oprettelse af denne forbindelse er afgørende for, at en DI fungerer korrekt. Dette sender lydsignalet ind i kassen, hvor det behandles og konverteres fra linje til mikrofonniveau.

Trin 4

En direkte indsprøjtningsenhed, almindeligvis betegnet som en DI, bruges til at konvertere en linjeniveauindgang, såsom et musikinstrument, til en mikrofonindgang. Dette er f.eks. Nyttigt, når en miksekonsol kun har mikrofonindgange til rådighed, men et instrument på linjeniveau skal sættes direkte i konsollen. ...

Tilslut hunenden af ​​et XLR-kabel til DI-boksens udgangsstik. Outputstikket er normalt i den modsatte ende af inputstikket og ofte mærket "out" eller "output". Det er vigtigt at bemærke, at dette outputstik er en XLR-forbindelse, der kræver et matchende kabel. De fleste mikrofoner bruger denne type kabel. XLR-kabler har tre ben i den ene ende (hanenden) og tre huller i den anden ende (hunenden).

Audioudstyr, Professionel lyd, Direkte indsprøjtningsenheder, Pa-systemopsætning, Optagelsesinstrumenter live, Direkte indsprøjtningsboks

Tilslut den mandlige ende af XLR-kablet til en tilgængelig mikrofonkanal på blandekonsollen. Mikrofonkanalen er normalt øverst eller nederst på en kanal og har tre huller til at modtage XLR. Denne forbindelse sender det konverterede signal til blandekonsollen.