Sådan udbetales en CC på PayPal

PayPal er en internettjeneste, der gør det let at købe online ved at gemme dine private oplysninger, herunder adresse, kreditkortoplysninger og bankkontonumre. Internettet tilbyder også et PayPal Plus-kreditkort, der fungerer som et almindeligt kreditkort og giver dig mulighed for at bruge kortet overalt, hvor Mastercard accepteres. Det giver dig også mulighed for at tage penge ud af din PayPal-konto fra en pengeautomat. Som med ethvert kreditkort vil der blive opkrævet gebyrer på din konto, når du trækker kontanter fra dit kreditkort.

Udbetaling ved overførsel til bankkonto

Trin 1

Åbn din internetbrowser, og klik på URL-feltet. Skriv "paypal.com" og tryk på "Retur" -tasten på dit tastatur. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og klik på "Log ind".

Trin 2

Flyt din markør til fanen "Udtag", og klik på "Overfør til bankkonto."

Indtast den samlede saldo på din PayPal-konto i feltet Beløb, og vælg den bankkonto, du vil sende den til. Klik på knappen "Fortsæt" og klik på "Send" for at bekræfte transaktionen.

Træk dig ud af pengeautomat

Trin 1

Besøg en lokal pengeautomat, og indsæt dit PayPal Plus-kreditkort.

Trin 2

Indtast din PIN-kode, og tryk på knappen "Enter". Tryk på knappen "Tilbagetrækning" på ATM-skærmen, og vælg fanen "Kreditkort".

Vælg det beløb, du ønsker at tage ud, og vælg "Ja" eller "Nej" for at modtage en kvittering. Sørg for at fjerne dit PayPal-kort fra pengeautomaten, når din transaktion er gennemført.