Sådan oprettes anmodningsindstillinger i SAM Broadcaster

SAM Broadcaster er en softwarepakke, der bruges til styring af internetradiostationer. Den overfører musikfiler fra et diskdrev på en Windows-pc til en streamingradioserver. En af de mest nyttige funktioner i SAM Broadcaster er brugerens mulighed for at oprette et anmodningssystem, hvor lyttere kan anmode om bestemte sange via internetradioens startside. Du kan indstille denne funktion og konfigurere den med softwarens intuitive grænseflade.

Trin 1

Start SAM Broadcaster ved at klikke på ikonet på dit skrivebord; eller ved at vælge den fra programlisten i din Start-menu i Windows.

Trin 2

Klik på "File" øverst til venstre på SAM Broadcaster-værktøjslinjen, og klik derefter på "Config" i rullemenuen, der vises.

Trin 3

Klik på "Regler for afspilningslotationsrotation" i sidepanelet i dialogboksen Konfiguration, og vent et øjeblik på, at dialogboksen vises.

Trin 4

Kontroller, at den sidste rullemenu nederst i dialogboksen Rotationsregler for afspilningsliste er indstillet til standardværdien, der er "Clockwheel (Category rotation) logic module v2.0.0", og klik derefter på knappen "OK" nederst på dialogboksen.

Trin 5

Klik på "File" og derefter "Config" igen. Klik på "Anmod om politik" i sidebjælken i dialogboksen Konfiguration. Dialogboksen Anmodningspolitik vises næsten med det samme i midten af ​​din skærm. Marker afkrydsningsfeltet "Aktiver anmodninger" øverst.

Trin 6

Angiv, hvor mange gange den samme lytter kan stemme inden for et bestemt tidsrum ved hjælp af pil op og pil ned ved siden af ​​de numeriske felter i den øverste række; vælg antallet af minutter i det andet felt.

Trin 7

Angiv det maksimale antal gange om dagen, som en lytter kan stemme, ved hjælp af pil op og pil ned for at ændre standardværdien på 10 i anden række.

Trin 8

Brug op og ned-pilene i tredje række til at ændre antallet af minutter, som en lytteranmodning skal forsinkes.

Trin 9

Marker den runde radioboks, der svarer til dit valg af, hvad der skal gøres, efter at alle de regler, du har angivet, følges - dine valg er "Efterlad anmodning i listen", "Sæt anmodning i bunden af ​​køen" eller "Sæt anmodning øverst i køen . "

Trin 10

Marker eller fjern markeringen i et af afkrydsningsfelterne på de fire følgende linjer - afhængigt af om du vil have anmodningen kontrolleret i forhold til det album, kunstner, titel eller spor gentagelsesregel, som du muligvis har indstillet til din radiostation. Hvis du ikke markerer nogen af ​​disse, vil din lytteres anmodning blive spillet, selvom det er en gentagelse af et spor, som du allerede har spillet for nylig.

Trin 11

Indtast IP-adresserne, en adresse pr. Linje, der svarer til alle servere, som du bruger med din SAM Broadcaster, i tekstfeltet mærket "Accepter kun anmodninger fra disse IP-adresser."

Klik på knappen "OK" nederst i dialogboksen. Begynd at betjene din station: Klik på pilen "Afspil" på enten dæk A eller dæk B - alt efter din opsætning.