Min 360-controller opretter ikke forbindelse til en pc

Elementer, du har brug for

  • internetforbindelse

  • Xbox 360 trådløs spilmodtager

  • AA-batterier

Det er muligt for Xbox 360-ejere at bruge deres kablede og trådløse Xbox 360-controllere på en Windows-baseret pc. Hvis din Xbox 360-controller ikke opretter forbindelse til en Windows-pc, er der en række hurtige og nemme måder at fejlfinde problemet på. For at forbinde din Xbox 360-controller til din pc skal du køre Windows XP Service Pack 2-operativsystemet eller nyere (såsom Windows Vista eller Windows 7).

Kablet controller

Tilslut controllerens USB-stik til en af ​​din pc's vigtigste USB-porte. Tilslutning via en USB-hub, tastatur, skærm eller en hvilken som helst anden USB-port, der ikke er indbygget i din computers hovedenhed, giver muligvis ikke nok energi til at drive controlleren.

Download og installer Xbox 360-controllerspilsoftwaren. Vælg "Controller" som din produkttype, "Xbox 360 Controller til Windows" som dit produkt, din version af Windows og sprog.

Test Xbox 360-controllerens funktionalitet ved at klikke på "Start" -knappen på skrivebordet, skrive "joy.cpl" i søgefeltet og trykke på "Enter" -tasten. Vælg controlleren fra listen for at se en aktiv visning af, hvordan din computer læser tryk på knapper og analoge stickbevægelser.

Frakobl Xbox 360-controlleren, og tilslut den igen til en anden USB-port på din computer, hvis den stadig ikke fungerer efter installation af controllerspilsoftwaren.

Trådløs controller

Tilslut Xbox 360 trådløs spillemodtager til en af ​​din pc's vigtigste USB-porte. Tilslutning via en USB-hub, tastatur, skærm eller en hvilken som helst anden USB-port, der ikke er indbygget i din computers hovedenhed, leverer muligvis ikke nok strøm til at drive modtageren.

Download og installer Xbox 360-controllerspilsoftwaren. Vælg "Controller" som din produkttype, "Xbox 360 Wireless Controller til Windows" som dit produkt, din version af Windows og sprog.

Tryk på guideknappen i midten af ​​controlleren for at tænde den. Hvis det ikke tændes, skal du fjerne batteridækslet ved at trykke på den ovale knap øverst på controlleren og udskifte de gamle batterier med to nye AA-batterier.

Tryk på "Tilslut" -knappen på den trådløse Xbox 360-spillemodtager og den trådløse Xbox 360-controller. Knappen "Forbind" på controlleren er placeret mellem venstre trigger og opladerindgangen øverst på controlleren. Vent et øjeblik, mens controlleren synkroniseres med modtageren.

Test Xbox 360-controllerens funktionalitet ved at klikke på "Start" -knappen på skrivebordet, skrive "joy.cpl" i søgefeltet og trykke på "Enter" -tasten. Vælg controlleren fra listen for at se en aktiv visning af, hvordan din computer læser tryk på knapper og analoge stickbevægelser.

Tips

Hvis din controller stadig nægter at fungere efter fejlfinding, skal du kontakte Microsoft Xbox Support for yderligere hjælp.

Advarsler

Brug aldrig en controller med flossede, revne eller beskadigede ledninger.