Sådan oprettes en pjece i Word 2007

Microsoft Word 2007 er et tekstbehandlingsprogram, der er en del af Microsoft Office 2007-softwarepakken. Med applikationen kan brugerne oprette flere typer dokumenter, herunder romaner, brugervejledninger, manualer, plakater, flyers og pjecer. Word 2007 indeholder specifikke funktioner og indstillinger, der hjælper brugerne med at formatere en pjece, så de lever op til deres præferencer. F.eks. Kan skrifttype, sidestørrelse, sidehoved og sidefod, indholdsfortegnelse, forside og udskrivningsmuligheder justeres for at oprette en grundlæggende pjece.

Trin 1

Åbn Microsoft Word 2007.

Trin 2

Klik på fanen "Sidelayout", og klik derefter på "Start af dialogboksen", den lille pil i nederste, højre hjørne af gruppen "Sideopsætning".

Trin 3

Klik på fanen "Margener", og indstil margenen for din bog efter dine præferencer. Marker indstillingen "Landskab" fra afsnittet "Retning", og klik derefter på rullemenuen fra afsnittet "Sider", og klik på foldefunktionen "Bog". Klik på knappen "Okay".

Trin 4

Opret smalle margener til din pjece ved at klikke på "Margener" fra gruppen "Sideopsætning". Klik på indstillingen "Smal".

Trin 5

Klik på den første side, hvor din titelside skal være, og klik derefter på indstillingen "Break" fra gruppen "Page Setup". Klik på "Næste side" og derefter på fanen "Layout". Klik på "Center" -muligheden fra afsnittet "Lodret justering", og klik derefter på knappen "OK".

Trin 6

Klik på fanen "Indsæt", og klik derefter på knappen "Forside" fra gruppen "Sider". Indtast de oplysninger, du ønsker til din forside, og klik derefter på knappen "OK".

Trin 7

Klik på fanen "Indsæt" igen, og klik på indstillingen "Sidetal" fra gruppen "Sidehoved og sidefod". Vælg placeringen og stilen for det sidetal, du vil bruge, og klik derefter på knappen "OK".

Trin 8

Klik på fanen "Sidelayout", og klik derefter på indstillingen "Sidekanter" fra gruppen "Sidebaggrund". Vælg den type kanter, du ønsker til din pjece, og klik derefter på knappen "OK".

Trin 9

Klik på fanen "Sidelayout", og klik derefter på indstillingen "Temaer". Vælg et ønsket tema for at ændre farve, skrifttype og effekter på din pjece. Se et eksempel på temaet ved at klikke på "Live preview" og derefter klikke på "OK" for at gemme eventuelle ændringer.

Opret en indholdsfortegnelse ved at klikke på fanen "Referencer" og derefter klikke på "Indholdsfortegnelse". Vælg den ønskede stil til din indholdsfortegnelse, og klik derefter på knappen "OK". Indholdsfortegnelsen føjes til din pjece.