Sådan går du ind i Flying Mode i Google Maps

Google Earth er en gratis kortapplikation, der giver brugerne mulighed for at udforske planeten i 3D; det inkluderer også en gratis flysimulator. Ved hjælp af programmets indbyggede fly kan du udforske placeringer fra luften. Sejl over floder, skum toppen af ​​bjergene og flyv endda over dit eget hus ved at manipulere flyets kontrol. Google Maps flysimulator har ikke alle funktionerne i en dedikeret flysimulator. Men det giver dig stadig mulighed for at nyde vidundere ved gratis, uhæmmet flyvning over enhver destination, du vælger.

Installer Google Earth

Trin 1

Besøg webstedet Google Earth, og klik på knappen "Download Google Earth 6".

Trin 2

Klik på knappen "Enig og download", og klik derefter på "Gem" eller "Gem fil" for at gemme installationsfilen. Den "Gem" -knaptekst, du ser, afhænger af den browser, du bruger.

Dobbeltklik på filen, når den er downloadet, og følg instruktionerne til installationsguiden.

Flyve

Trin 1

Start Google Earth. Der vises et kort over jorden.

Trin 2

Indtast en by, stat og adresse i feltet "Søg" øverst i vinduet Google Earth. Tryk på "Enter". En luftfoto af den adresse vises på skærmen.

Trin 3

Klik på knappen "Værktøjer" for at åbne vinduet "Flight Simulator". Dette vindue viser flere fly. Klik på det fly, du vil bruge til at vælge det.

Trin 4

Find "Vælg din startposition." Klik på "Aktuel visning" for at bruge din aktuelle visning af kortet som udgangspunkt.

Trin 5

Klik på "Joystick aktiveret", hvis din computer har et joystick, og du vil bruge det til at flyve.

Trin 6

Klik på "Start flyvning." Din opfattelse ændres til en cockpitforrude, der ser ned på landskabet nedenfor. Forruden indeholder et head-up display eller HUD. Dette display indeholder sektioner, der viser højde, kurs, hastighed og andre flyrelaterede data.

Trin 7

Klik på midten af ​​skærmen, hvis du bruger en mus. Markøren ændres til et plustegn. Flyt plustegnet til venstre og højre for at banke flyet og ændre retning. Tryk i stedet på dine joystick-knapper, hvis du bruger et joystick.

Trin 8

Klik på midten af ​​skærmen, når flyets vinger er lige. Dette giver dig mulighed for at nyde niveauflyvning.

Flyt markøren ned for at få flyet til at klatre. Flyt det op for at få flyet til at gå ned. Højdemåler til højre viser din højde. Hvis højdemåleren når nul, styrter flyet. Hvis det sker, skal du klikke på "Genoptag flyvning" for at fortsætte eller "Afslut flysimulator" for at afslutte simuleringen.