Sådan slettes et MySpace uden e-mail & adgangskode

Elementer, du har brug for

  • Papir

  • Digitalt kamera

Det er enkelt at slette din MySpace-profil, så længe du har adgang til din konto. Hvis du har adgang til kontoen, kan du slette din MySpace-profil med et par klik med musen. Du kan stadig slette din profil, hvis du ikke har adgang til din konto. Hvis du ikke har adgang til din oprindeligt registrerede e-mail og ikke kan huske din adgangskode, skal du oprette en MySpace "Salute" for at annullere din konto.

Skriv din MySpace-profil-URL eller dit ven-id på et hvidt ark papir. Bed nogen om at tage et digitalt foto af dig, der holder papiret. Billedet skal tydeligt vise dit ansigt. Upload billedet til din computer.

Besøg MySpace.com. Rul ned og klik på "Hjælp", og klik derefter på "Kontakt MySpace." Indtast din e-mail-adresse i formularen (det behøver ikke at være den samme e-mail, der bruges til Myspace), og skriv derefter dit navn. Vælg "Din konto" som kategori, og vælg derefter "Slet profil" som underkategori. Indtast en emnelinje; noget som "Slet min profil" skal være fint.

Forklar, at du vil slette din MySpace-profil i feltet "Spørgsmål". Forklar, at du ikke har adgang til din MySpace-registrerede e-mail eller kender din adgangskode.

Klik på "Vedhæft fil", og vælg "Gennemse". Vælg dit billede for at vedhæfte det til din besked. Klik på "Send besked" for at sende din anmodning til MySpace. Repræsentanten skal sende dig en e-mail inden for få dage og bekræfte, at din konto er slettet. Repræsentanten kan kræve yderligere oplysninger.

Tips

Din MySpace-profil-URL er den adresse, som nogen skriver for direkte at besøge din profil. Du valgte en tilpasset profil-URL ved registrering.