Sådan fjernes EZ Update

EZ Update leverer PHP automatisk opdateringstjenester til abonnenter. Dette program giver dig mulighed for at holde dit websted opdateret uden besværet med daglig, manuel opdatering. Din blog og andre forudindlæste indholdssider udgives på forudbestemte tidspunkter, så dit websted forbliver aktivt uden at få dig til at logge ind og redigere webstedet dagligt. Hvis du ikke længere har brug for denne service, eller hvis du har skiftet til en anden PHP-opdateringstjeneste, kan du fjerne EZ Update-softwaren.

Klik på Windows "Start" -knappen.

Klik på "Kontrolpanel". Et nyt vindue åbnes på skærmen.

Klik på "Afinstaller et program", der er placeret under overskriften "Programmer". Vent et øjeblik, mens Windows samler en liste over alle programmer, der er installeret på dit system.

Rul gennem listen, indtil du finder "EZ Update."

Klik på "EZ Update" og vælg "Afinstaller." En Windows-dialogboks dukker op og spørger, om du er sikker på, at du vil fjerne programmet.

Klik på “OK” for at fortsætte, og indtast din administratoradgangskode, hvis du bliver bedt om det. Programmet afinstalleres automatisk fra dit system, når du har klikket på “OK” for at bekræfte handlingen.