Sådan oprettes en GPS-tracker

En GPS-enhed kan være et nyttigt værktøj til at holde styr på venner, familie og medarbejdere. Selvom den involverede teknologi er ret sofistikeret, er det overraskende nemt at lave din egen GPS-tracker selv. Du har bare brug for en mobiltelefon, der kan få adgang til internettet og software, der sender et signal til en GPS-satellit. Du kan derefter spore nogen, hvor som helst de går, forudsat at de kan få et mobiltelefonsignal.

Trin 1

Køb en mobiltelefon, der har internetadgang. De fleste smartphones fremstillet efter 2008 har indbyggede GPS-chips og skal bare være udstyret med den rigtige software. Du bliver også nødt til at have en dataplan fra din mobiltelefonudbyder, der tilbyder internetadgang.

Trin 2

Vælg et gratis softwareprogram, der tilbyder GPS-sporing. Der er flere af disse programmer, herunder Mologogo, Buddyway og Instamapper. Disse programmer bruger alle Google Maps og giver dig mulighed for at spore din mobiltelefon ved at sende et signal til en overliggende satellit. Dette sendes derefter tilbage til Internettet, og placeringen vises igen på et kort, som du kan få adgang til online.

Trin 3

Tilmeld dig det program, du vil bruge. Alle programmer bruger Google Maps, så deres grænseflader er meget ens. Du skal bare angive et brugernavn, en adgangskode, et mobiltelefonnummer og en e-mail-adresse, og klik derefter på Send.

Trin 4

Download og installer programmet. Du kan enten downloade softwaren fra den e-mail, du får tilsendt, eller fra sms'en. Uanset hvad skal du få adgang til din mobiltelefons webbrowser og bruge den URL, du får, til at hente programmet. Når du har installeret det, skal du genstarte din telefon.

Trin 5

Naviger til menuen "Start" på din telefon og derefter "Programmer". Du finder det nye program på din telefon. Klik på den for at begynde.

Start din computer, og åbn din webbrowser. Log ind på det websted, hvor du registrerede dig. Du vil se et kort og en rød prik. Denne prik repræsenterer telefonen. Du kan nu spore det overalt i verden, så længe det er tændt, og der er mobiltelefonmodtagelse. For at gøre kortene større eller mindre kan du bruge henholdsvis + eller - knapperne. Brug piletasterne til at rulle til venstre, højre, op eller ned.