Minimumskravene til Office 2007

Microsoft Office 2007 er en produktivitetssoftwarepakke produceret af Microsoft. Office 2007 inkluderer programmer som Microsoft Word, Excel, PowerPoint, der tilbyder tekstbehandling, regneark og præsentationsfunktioner. Office 2007 findes i flere forskellige versioner, hver med forskellige programmer og funktioner. De mere basale Office-pakker har tendens til at have lavere systemkrav end pakker, der indeholder flere programmer.

Operativ system

Office 2007 er designet til at køre på Windows-baserede operativsystemer, som også produceres af Microsoft. Ifølge Microsofts officielle Office Support-websted kræver alle versioner af Office 2007 Microsoft Windows XP med Service Pack 2, Windows Server 2003 med SP1 eller et senere operativsystem. Senere operativsystemer inkluderer Windows XP med SP3, Windows Vista og Windows 7.

Harddiskplads

Når du installerer flere forskellige programmer, skal du have ledig plads på harddisken for at gemme de nye data. Den mest grundlæggende version af Office 2007, Office Basic, kræver 1,5 gigabyte ledig plads på harddisken. Det fuldt udstyrede Microsoft Office Ultimate 2007 kræver 3 GB harddiskplads. Hvis du vil installere yderligere tilføjelser senere, kan harddiskkravene øges.

CPU

Microsoft anbefaler, at en computer som minimum har en processor, der kører på 500 megahertz til at køre alle versioner af Office 2007. Visse ekstra applikationer, såsom Office Accounting, kan kræve højere CPU-effekt. En 500 megahertz processor er en minimum baseline; det anbefales at have en CPU på 1000 megahertz eller højere.

vædder

Alle versioner af Office 2007 kræver mindst 256 MB RAM. Dette er det absolutte minimum, og mange Office-applikationer og avancerede funktioner fungerer muligvis ikke godt, medmindre du har 1 GB eller mere RAM. For eksempel siger Microsoft, at grammatik og kontekstuelle stavefunktioner i Word ikke er tændt, medmindre maskinen har 1 GB RAM. Mængden af ​​RAM, der kræves for, at programmerne fungerer godt, kan være højere, hvis du bruger Windows Vista eller Windows 7.

Andre krav

Alle versioner af Office 2007 kræver en skærm med en skærmopløsning på mindst 1024x768. De kræver også, at computeren har en cd eller dvd-rom tilgængelig til at køre installationsdisken eller -diskene. Nogle funktioner i Office kræver en aktiv internetforbindelse for at fungere. For eksempel kan programopdateringer og tilføjelser muligvis downloades online. Selvom opfyldelse af minimumskrav kan betyde, at din computer kan køre Office 2007, fungerer den muligvis ikke godt, medmindre du overskrider kravene.