Sådan ser du fjernsyn online gratis

At se fjernsyn online gratis er ikke svært, når du først har forstået processen. Uanset om du leder efter sitcoms, dramaer, reality-tv-shows eller nyheder, kan du ofte se i det mindste noget af det, du leder efter uden omkostninger. Ved at tage nogle af komplikationerne til efterretning og lære, hvad du skal undgå, kan du begynde at se gratis tv online meget hurtigere.

Besøg netværkswebsteder

Gå direkte til netværkswebsteder. Hvis du har yndlingsprogrammer på et af de store eller kabel-tv-netværk, såsom CBS, Comedy Central eller PBS, er der en god chance for, at du kan se nogle tv-shows gratis på deres hjemmesider. Foretag en internetsøgning efter dit foretrukne netværk, og gennemsøg dets websted efter det show, du vil se, enten ved at indtaste showtitlen i websteds søgefelt eller ved at besøge afsnittet "Vis" eller "Episoder" på siden. Ikke alle episoder er tilgængelige i alle tilfælde; nogle shows kan tilbyde klip i stedet for fulde episoder.

Besøg indekseringswebsteder

Websteder som Hulu, YouTube og LiveStation leverer gratis tv-episoder fra en række forskellige netværk. Generelt leverer Hulu de seneste episoder af et show, måske de sidste fire til otte shows, gratis. Ud over det skal du dog abonnere på den betalte Hulu Plus-tjeneste for at se flere episoder. YouTube fungerer lidt anderledes og tilbyder populære shows fra forskellige netværk til en pris; normalt skal du købe en hel sæson. Der er dog ganske få shows på YouTube, der tilbydes gratis. På den anden side leverer LiveStation nyhedsprogrammering fra flere netværk, endda nyhedsprogrammering fra NASA og FN - alt gratis (se links i Ressourcer).

Gratis forsøg

Vær opmærksom på nogle af de udbydere, der normalt opkræver gebyrer for at se tv-shows. Eksempler inkluderer Amazon, Hulu Plus og Netflix. De tilbyder muligvis gratis prøveperioder. Netflix giver for eksempel fra 2012 fuld adgang til sin online tv-programmering i en hel måned uden omkostninger. Du skal blot afbryde tjenesten inden månedens udløb for at undgå gebyrer (se links i Ressourcer).

Få den rigtige hardware

Køb hardware og stream gratis online tv til dit tv. Roku og XBox360 er to enheder, der giver dig adgang til gratis programmering, såsom Crackle. Hardwaren er ikke gratis, og du kan få den samme gratis programmering ved at gå online med din bærbare computer, smartphone eller stationære computer. Men du foretrækker måske at se programmering på dit fjernsyn, og Roku og XBox360 sparer dig muligvis penge i det lange løb sammenlignet med et kabelabonnement (se links i Ressourcer).