Sådan bruges faxen på en Brother MFC-240C

Brother MFC-240C er en multifunktionsprinter med faxfunktioner, der kan tilpasses. Du kan sende faxer enten ved hjælp af den automatiske dokumentføder eller scanneren. Før du kan modtage faxer, skal du indstille enhedens modtagefunktion.

Afsendelse af en fax ved hjælp af den automatiske dokumentføder

Trin 1

Tryk på “Fax” -knappen for at skifte MFC-240C til Fax-tilstand. Du ved, at du er i faxtilstand, når fax-knappen bliver grøn.

Trin 2

Placer det dokument, du vil sende med forsiden nedad, i den automatiske dokumentføder.

Trin 3

Ring til det nummer, som du vil faxe dokumentet til. Brug opkaldstastaturet til at indtaste nummeret, og sørg for at indtaste de nødvendige områdenummer og landekoder.

Tryk på “Black Start” -knappen for at sende en sort-hvid fax eller på “Colour Start” -knappen for at sende en farvefax.

Afsendelse af en fax ved hjælp af scanneren

Trin 1

Tryk på “Fax” -knappen for at gå ind i faxtilstand, og læg derefter den første side af dit dokument på scannerglaspladen.

Trin 2

Tast det nummer, som du vil faxe dokumentet til.

Trin 3

Tryk på “Black Start” -knappen for at scanne den første side.

Trin 4

Tryk på “1” for at scanne en anden side. Fjern den første side, udskift den med den anden, og tryk på "OK". Tryk på “Black Start” -knappen igen for at scanne den anden side. Gentag dette trin for hver efterfølgende side, du vil scanne.

Tryk på “2” for at stoppe scanning af sider og faxe dokumentet.

Opsætning til modtagelse af faxer

Trin 1

Tryk på knappen "Menu", vælg "0" og vælg derefter "1" for at se skærmen Fax-tilstand.

Trin 2

Tryk på piletasterne for at vælge den ønskede tilstand. Valgmuligheder inkluderer kun fax, fax / tlf, ekstern TAD og manuel. Den tilstand, du har brug for, varierer afhængigt af din telefontjeneste, og hvordan du agter at bruge MFC-240C. Vælg "Kun fax", hvis den telefonlinje, der er tilsluttet MFC-240C, er en dedikeret faxlinje. Hvis linjen bruges til både fax- og telefonopkald, skal du vælge "Fax / Tel", og MFC-240C registrerer automatisk, om det indgående opkald kommer fra en faxmaskine eller telefon. Hvis du er usikker på, hvilken tilstand du skal vælge, skal du vælge "Fax / tlf."

Tryk på "OK", og tryk derefter på "Stop / Exit" for at afslutte forberedelsen af ​​Brother MFC-240C til modtagelse af faxer.