Sådan justeres farven på et Samsung TV

Når du ser fjernsyn på et Samsung-tv-apparat, kan du bemærke, at farven er lidt slukket, især i scener, der enten er alle grønne eller har nærbilleder på den menneskelige hud. Uanset problemet med farven er det muligt at løse problemet takket være de avancerede farveindstillinger i Samsung-tv-systemet. Selvom den aktuelle menuopsætning kan variere, afhængigt af hvilken model af Samsung TV du bruger, er de indstillinger, du vælger og justerer altid de samme.

Tænd for fjernsynet, og tryk på knappen "Menu" på Samsung-fjernsynet.

Vælg "Billede" for at få vist videoindstillingerne på Samsung tv-apparatet.

Tryk retningspilknappen ned, indtil du vælger "Farvetone". Farvetonen kontrollerer fjernsynsapparatets grønne til røde niveauer. Hvis tv'et er for rødt, skal du trykke på knappen "Venstre" direkte for at reducere det røde og tilføje grønt. Udfør det modsatte, hvis skærmen er for grøn.

Vælg indstillingen "Farvemætning". Dette indebærer, hvor meget farven bløder over i omgivende områder. Hvis du bemærker, at farver falmer ind i baggrunden, skal du reducere kontrasten. Vælg denne indstilling, tryk på pilen "Venstre" for at reducere kontrasten.

Vælg indstillingen "Farvetemperatur". Dette er tv'ets samlede farveniveau. Skift farven til "Cool", hvis de røde er for intense, mens du er i stand til at indstille den til "Warm", hvis tv'et er for blåt.