Sådan oprettes en graf i Photoshop

Adobe Photoshop er et af de mest populære grafikprogrammer på markedet. Dette skyldes ikke i mindre grad dets alsidighed. Photoshop bruges til en lang række projekter, lige fra oprettelse af annoncer og brochurer til fremstilling af dine animationer. Det kan også bruges til at oprette førsteklasses grafer til forretningspræsentationer eller offentlige websteder.

Trin 1

Saml de data, du vil basere dine grafer på. Vælg, hvordan dataene skal vises. Hvis du f.eks. Vil demonstrere en ændring i salgstallene, kan du gøre dette som et søjlediagram, hvor den lodrette akse repræsenterer salg og den vandrette repræsenterer tid. Hvis du også vil bruge dine data til at vise forskellige i salg af forskellige typer varer, kan du gøre dette med et cirkeldiagram.

Trin 2

Åbn Photoshop. Vælg "File" og klik på "New". Indtast i den dialogboks, der åbnes, den størrelse i pixels, du vil have til grafen. Indstil opløsningen til det, du har brug for til dit projekt. Hvis du f.eks. Placerer den på Internettet, skal du indstille den til 72, men hvis den udskrives, skal du indstille den til 300. Klik på "OK".

Trin 3

Vælg "Pen" -værktøjet fra værktøjslinjen, og træk de linjer, der viser toppen og bunden af ​​din søjlediagram. Påfør et strejf på alle linjerne.

Trin 4

Vælg "Rektangulært" formværktøj, og på venstre side af lærredet tegner du i din søjlediagram, og ændrer "Fyld" -farven for hver enkelt.

Trin 5

Vælg "Ellipse" -værktøjet, og tegn en cirkel på højre side af lærredet. Skift farve "Forgrund". Brug "Polygonal" markeringsværktøj til at vælge en cirkelformet cirkelformet cirkel, hvilket skaber en af ​​de procentdele, du vil vise. Fyld det ved hjælp af Paintbucket-værktøjet. Skift farve og gentag dette for hvert segment.

Vælg "Tekst" -værktøjet, og skriv al tekst og tal, du ønsker til dine grafer. Vælg "File" og klik