Forbedre "Hey Siri" på iPhone ved Re-Training Voice Recognition

At have Hey Siri aktiveret til handsfree aktivering af den virtuelle assistent er utvivlsomt nyttigt, men nogle gange kan du opleve, at Siri ikke altid reagerer på iPhone. Omvendt, nogle gange kan du opleve Hey Siri aktivering ud af det blå tilsyneladende uopfordret. Begge disse problemer er normalt et resultat af, at Siri ikke anerkender din stemme godt nok, og dermed kan du forbedre Hey Siri-respons ved at træne det til din stemme.

Hey Siri-genkendelsesuddannelsesprocessen er forsøgt, når du konfigurerer iOS på nye enheder, men nogle brugere kan springe over processen, eller de kan haste igennem det og ikke lægge stor vægt på opsætningen. Det viser sig, at dette er et ret vigtigt skridt for at få Hey Siri til at reagere korrekt og passende, og så viser vi dig, hvordan du løber gennem Hey Siri genkendelses- og installationsprocessen igen.

Sådan forbedres "Hey Siri" ved træning for at genkende din stemme

Dette virker med enhver iPhone eller iPad, der understøtter "Hey Siri" -tilstanden. For de bedste resultater skal du være i et roligt sted og tale i din naturlige stemme.

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "General", og vælg derefter "Siri"
  2. Drej kontakten for "Tillad 'Hey Siri'" til OFF-positionen - slip den i nogle sekunder
  3. Nu drejes kontakten til "Tillad Hey Siri" tilbage til ON-positionen - dette vil udløse proceduren for genkendelsesproceduren igen
  4. På skærmen 'Opsætning Hey Siri' skal du vælge at "Opsæt nu"
  5. Gå igennem stemmeigenkendelsestestene, brug den samme stemme, du vil bruge til at forsøge at aktivere Siri i fremtiden
  6. Når du er færdig, siger Hey Siri, at den er klar, så tryk på "Udført" for at genaktivere funktionen

Dette genoptager straks Hey Siri igen, men nu nyuddannet til din stemme.

Nu genkender Siri din stemme specifikt, når "Hey Siri" forsøges at blive aktiveret. Gå videre og prøv det som sædvanligt ved at indkalde din stemmeassistent med Hey Siri, efterfulgt af en regelmæssig Siri-kommando.

At gennemgå denne installationsproces (eller genoplive den ved at køre igennem den igen) kan gøre en stor forskel på, hvor godt funktionen virker, og den skal dramatisk reducere den uheldige hændelse, der gør det muligt for Hey Siri, om Siri taler ud af ingensteds, eller om Siri forsøger at reagere på Cookie Monster-reklamen.

For øjeblikket synes Hey Siri træningsprocessen ikke at gøre en forskel med den samme stemmeaktiverede Siri-funktion på Apple Watch, men måske vil et par udgivelser af software tillade det også at blive uddannet.