Sådan installeres Adobe Photoshop 7.0.1 (9 trin)

Adobe PhotoShop 7.0.1 er en af ​​de ældre versioner af denne designplatform. Programmet bruges til dynamisk fotoredigering og grafisk manipulation. Installation af programmet kræver konfiguration af programmets softwaredrivere og poster i registreringsdatabasen for at det skal være helt funktionelt. Installationsprocessen tager kun et par minutter, da den ikke kræver teknisk support eller erfaring. Du skal blot følge installationsanvisningerne og instruktionerne for at fuldføre processen uden komplikationer.

Trin 1

Luk alle programmer eller applikationer, der muligvis kører på computeren. Gem alle åbne dokumenter, der muligvis også er åbne, for at undgå at miste arbejde under installationsprocessen.

Trin 2

Indsæt Adobe PhotoShop 7.0 softwareinstallationsdisken i dit cd-rom-drev. Lad computeren køre og registrere installationsdisken. Efter detektering indlæses velkomstskærmen til opsætning af Adobe PhotoShop 7.0.

Trin 3

Klik på "Næste" på skærmbilledet Advarsel, der åbnes efter omdirigering af installationsvelkomstskærmen.

Trin 4

Vælg alternativknappen, der gælder for din personlige status og ejerskab af programmet, hvad enten det er enkeltperson eller forretning.

Trin 5

Indtast din titel eller hilsen, for- og efternavn og firmanavn (hvis et sådant findes) i vinduet Brugeroplysninger, der er udpeget til datablad.

Trin 6

Indtast serienummerets 24-cifrede seriekode i de seks blanke felter med dataformularer nederst i vinduet Brugeroplysninger. Klik på "Næste" for at gå videre til indstillingerne for filtilknytning.

Trin 7

Klik på "Alt til PS" og "Alt til IR", hvilket indikerer, at PhotoShop 7.0. understøtter alle filtyper, og klik på "Næste" for at begynde at installere og kopiere softwarens filer, funktioner og komponenter til din computers harddisk.

Trin 8

Klik på knappen "OK" i pop op-vinduet, der vises for at afslutte installationsprocessen.

Genstart computeren, og fjern Adobe PhotoShop 7.0.1 installationsdisken fra computerens cd-rom-drev.