Sådan løses en Internet Explorer Freeze

Internet Explorer er en webbrowser lavet af Microsoft. Det giver brugerne mulighed for at besøge websteder, når de har forbindelse til Internettet. Fra tid til anden, som alle softwareprogrammer, kan Internet Explorer gå ned eller fryse. Dette kan være forårsaget af en række problemer lige fra konflikter med tilføjelser til cacher fyldt med ugyldige eller ondsindede websteder. Der er måder at minimere risikoen for en frysning.

Hold nede "Ctrl", "Alt" og "Slet" tasterne på samme tid for at hente Task Manager. Find Internet Explorer fra denne liste, klik på den, og vælg "Luk program." Dette lukker de frosne browservinduer.

Start Internet Explorer uden tilføjelser. Klik på knappen "Start" i Windows efterfulgt af "Alle programmer" og derefter "Tilbehør". Vælg "Systemværktøjer" og klik på "Internet Explorer (ingen tilføjelser)." Dette starter den grundlæggende version af Internet Explorer. Hvis browseren kører uden at fryse, kan tilføjelsesprogrammer forårsage problemet.

Luk Internet Explorer, og åbn den igen fra skrivebordsgenvejen, som åbner Internet Explorer med alle tilføjelser aktiveret. Klik med det samme på linket "Værktøjer" i Internet Explorer efterfulgt af "Administrer tilføjelser." Se efter overskriften "Vis" og vælg "Alle tilføjelser."

Klik på hver tilføjelse, og vælg "Deaktiver" for hver. Det kan tage nogle forsøg og fejl at finde ud af, hvilke tilføjelser der forårsager frysningen. Klik på "Luk", når du er færdig.

Nulstil Internet Explorer, og ryd cachen, hvis du stadig oplever frysning. Klik på knappen "Værktøj" i Internet Explorer efterfulgt af "Internetindstillinger." Vælg "Avanceret" og klik på "Nulstil". Klik på "Luk" og derefter "OK".

Luk og genstart Internet Explorer. Gå til menuen "Funktioner" igen efterfulgt af "Internetindstillinger." Klik på "Sikkerhed" og "Nulstil alle zoner til standardniveau."

Tips

Genstart Internet Explorer og computeren, hvis problemerne fortsætter. Dette rydder computerens cache.