Send en iMessage som en tekstbesked i stedet for fra iPhone

iMessage er en utænkelig stor tjeneste til gratis messaging mellem iPhones, iOS og Mac OS X, men det er ikke fejlfrit, og nogle gange vil en iMessage ikke sende, hvis du har et lavt cellesignal eller ikke har tilstrækkelig båndbredde. Derudover er der tidspunkter, når du forsøger at sende en besked via iMessage, er langsommere end at sende SMS-beskeder, eller de overhovedet ikke leverer på grund af en uforudsete fejl. Hvis du har kørt ind i det problem, hvor en imessage ikke sender, er du bekendt med den uendelige "Sending" bar, der aldrig bevæger sig, før du er tilbage i et bedre celle modtagelsesområde. Men du behøver ikke at vente for evigt for at sende din besked, fordi hvis du har et mobil signal overhovedet på iPhone, kan du falde tilbage til at sende tekster.

Det er rigtigt, iPhone brugere kan vælge at selektivt sende en SMS-besked i stedet for iMessage til modtageren. Dette kan ske pr. Besked, når som helst, men det er særligt praktisk, hvis du finder en iMessage ikke kan sende uanset årsag med en "Send Failure" besked eller på anden måde.

Sådan sender du sms-beskeder i stedet for iMessage

Hvis du vil sende en traditionel tekst i stedet for via iMessage pr. Besked, skal du gøre følgende på din iPhone:

  1. Tryk og hold den besked, du vil sende som en tekst, i
  2. Vælg "Send som tekstbesked" i pop op-menuen

Sådan ser det sådan ud:


Bemærk! Med iPhones, der har iOS-tekst-til-tale-aktiveret, skal du trykke på> pileknappen for at afsløre denne yderligere tekstfinding .

Beskeden skal straks sendes som en tekst, som kan identificeres som sådan, fordi taleboblen vises som grøn snarere end blå. SMS har den vidunderlige fordel at arbejde under næsten enhver modtagelsessituation, og det virker selvfølgelig, når Apples iMessage-servere også er nede.

Send iMessages igen som tekstbeskeder fra iPhone

Du kan bruge dette trick til at sende enhver iMessage som tekstbesked også, hvilket er fantastisk, hvis en iMessage fejler af en eller anden grund, men du vil tvinge sende en tekstbesked i alligevel:

  • Tryk og hold iMessage og vælg "Send som SMS" fra indstillingerne

Dette trick virker til at sende imessages som tekstbeskeder og til at sende imessages som tekstbeskeder på iPhone, og det virker på de nyeste versioner af iOS såvel som de ældre versioner også.

Vær opmærksom på at ved at sende beskeder som SMS-SMS i stedet for over iMessage, skal du pådrage gebyrer hos din celleudbyder afhængigt af, hvad din SMS-plan gør det muligt. Selvom mange luftfartsselskaber tilbyder ubegrænsede SMS-planer, har mange brugere nedskåret deres generelle SMS-planer, hvis de ikke annullerede dem direkte, og begyndte at stole udelukkende på iMessage, hvilket er gratis. Det er klart, at det har den fordel at reducere en telefonregning, men det er muligt, at din mobiloperatør vil begynde at opkræve dig for hver sendt SMS-besked pr. SMS-besked, som kan tilføje hurtig til en dyr bill, hvis du ikke er forsigtig. I sidste ende betyder dette potentiale bare, at du skal være forsigtig med at sende meddelelser som tekster som denne, da selvom du har ubegrænset SMS, må modtageren ikke.

Dette ser ud til at være en ret ny iOS-funktion, og du skal ikke bruge det ofte, medmindre du beslutter dig for det, eller medmindre du ofte er i områder med dårlig celledækning. iMessage går ned nogle gange, men det er ret sjældent, og en mere sandsynlig årsag til problemer med imessage er, at brugeren på en eller anden måde ikke satte det ordentligt til at begynde med.

Endelig skal det påpeges, at dette kun er muligt på iPhone, fordi iPhone har en traditionel cellulær transportplan til at sende tekster via SMS-protokollen med, mens iPad kan sende iMessages, har den ikke evnen til at sende sms-tekster uden brugen af ​​en app som skype

Great tip fra @kyledettman, giv os også en følg på Twitter.