Sådan ser du film på Nintendo Wii

Selvom det ikke afspiller DVD'er og Blu-stråler eller streamer indhold fra din pc til dit tv, Wii tilbyder muligheder for streaming af spillefilm og tv-shows og til at se korte digitale videoer og klip. Nintendos lille, spilfokuserede konsol har brug for en aktiv Wi-Fi-forbindelse for at drage fordel af streamingtjenester - få adgang til "Forbindelsesindstillinger" under Wii System Settings-menuen for at sikre, at du er i erhvervslivet.

Streaming Services

Kan downloades som separate kanaler fra Wii Shop Channel forskellige streamingvideotjenester på Wii fungerer som din bedste chance for at se film. Wii-versionerne af Netflix og Hulu Plus tilbyder hver især store biblioteker med øjeblikkeligt sete spillefilm, dokumentarfilm og tv-shows, ligesom Amazon Instant Video gør. Den sidstnævnte mulighed giver dig også mulighed for at leje film on-demand mod et engangsgebyr. Wiis YouTube-app er vært for millioner af korte brugergenererede videoklip og brugeroprettede shows. Desværre understøtter Wii-versionen af ​​YouTube ikke betalt indhold, såsom filmudlejning.

SD-indstillinger

Ved at indsætte et SD-kort i din Wii og åbne fotokanalen kan du se digitale film i .MOV- og .AVI-formater. Hvis du har opdateret din konsol til Wii Menu version 4.0 eller nyere - hvilket du kan gøre ved at åbne menuen Indstillinger og derefter vælge "Wii Systemindstillinger" og "Wii Systemopdatering" - understøtter Wii SD-kort med en kapacitet på op til 32 GB. Konsollen er kompatibel med standard SD-kort, SDHC-kort, miniSD-kort og microSD-kort, selvom de to sidstnævnte skal have adaptere for at arbejde med Wiis SD-kortstik i standardstørrelse.

Abonnement og begrænsninger

Mens hver videofokuserede kanal er gratis at downloade, kræver Netflix, Hulu Plus og Amazon Instant Video hver især betalte abonnementer for at se streamingindhold. Hver tjeneste tilbyder også en begrænset gratis prøveperiode, så du kan få en fornemmelse for programmeringen uden at betale på forhånd. Når du abonnerer, kan du også bruge disse apps til at se film på andre enheder, såsom din computer, smartphone eller andre spilkonsoller. Wii Mini understøtter ikke online-funktionalitet og har ikke SD-kortkompatibilitet, så streaming video og digital videoafspilning er ikke tilgængelige.

Mere at vide

For at få mest muligt ud af at se film på din Wii skal du vælge den opløsning, der svarer til dit tv, ved at justere indstillingerne for "Tv-opløsning", der findes under afsnittet "Skærm" i Wiis systemindstillingsmenu. Hvis du har et standard-tv, skal du vælge indstillingen 480i. Tilslut din Wii til et EDTV eller HDTV med komponentkabler, og vælg 480p-indstillingen for et skarpere billede. For at sikre, at billedet passer korrekt til din skærm, skal du vælge "Widescreen Settings" under "Screen" -menuen og vælge "Widescreen" eller "Standard", afhængigt af skærmens form. Mens ændringer efter markedet kan gøre Wii DVD- og PC-streaming-kompatible, ændres disse ændringer ikke af Nintendo og vil annullere din Wii's garanti.