Sådan bruges et PS3-kamera på pc

Et webcam giver en person mulighed for at stå foran en computer og kommunikere visuelt med verden. Der er en række virksomheder, der laver webkameraer til computere, men PlayStation 3-ejere, der har PS3 EyeToy, har fordelen ved et webcam, der inkluderer bevægelsesfølende teknologi. PS3 EyeToy-kameraet kan bruges på en computer, forudsat at der er installeret specielle drivere. Proceduren tager kun et par minutter at udføre, og det beskadiger ikke EyeToy-kameraet eller computeren.

Klik på Windows "Start" -menu, vælg "Kontrolpanel", vælg "Hardware og lyd", og klik på linket "Enhedshåndtering" under afsnittet Enheder og printere.

Sæt USB-kablet fra PS3 EyeToy-kameraet i en USB-port på computeren. Klik på "Annuller", hvis en dialogboks vises.

Find PS3 EyeToy-kameraet i Enhedshåndtering under "Imaging-enheder" med et udråbstegn ved det. Bemærk, om PS3 EyeToy-kameraet er angivet som Logitech- eller Namtai-modellen.

Download og udpak PS3 EyeToy-kameradriveren til skrivebordet, der passer til den model, der blev anført (se Ressourcer).

Højreklik på PS3 EyeToy-kameraet, der er angivet i Enhedshåndtering. Vælg "Opdater driver" fra pop op-menuen. Vent mens guiden til opdatering af hardware kører.

Følg vejledningen for at installere driverne. Gå til den relevante PS3 EyeToy-kameradriver, der blev downloadet, når guiden angiver, at det er på tide at gøre det. Klik på knappen "Afslut" for at afslutte guiden, når den har afsluttet installationen.

Genstart computeren, og brug PS3 EyeToy-kameraet som et webcam på pc'en.

Tips

Et USB-forlængerkabel tillader, at PS3-kameraet placeres længere væk fra computeren.

Advarsler

Der er kun én korrekt måde at indsætte et USB-stik på, så prøv ikke at tvinge et stik i en USB-port, hvis det ikke går let ind.