Sådan overføres musik til en ekstern harddisk

Din ekspansive musiksamling tager muligvis meget plads på din computer, hvilket giver dig lidt plads til at downloade dine yndlings-tv-episoder eller installere spil som World of Warcraft. Du kan også bekymre dig om at miste alle de sange, du lovligt har købt fra Amazon eller iTunes. Uanset din situation er der en simpel løsning. Køb en ekstern harddisk, og overfør din musik for at oprette en sikkerhedskopi til dine filer og frigør plads på din harddisk.

For at lette processen med overførsel af musik skal du overføre alle dine sange til en mappe på din computer. Denne proces kan tage et par timer afhængigt af antallet og størrelsen på de filer, du har brug for at flytte. Du har muligvis gemt nogle MP3-filer i tilfældige mapper og har til hensigt at organisere din musik senere. Hvis det ikke er organiseret, skal du gøre det nu.

Når du har overført din musik til en mappe, skal du højreklikke på mappen og vælge egenskaber. Husk størrelsen på mappen. Hvis du har dårlig hukommelse, skal du skrive nummeret ned på et stykke papir. Du bliver nødt til at kende den omtrentlige størrelse af din musikmappe for at købe et eksternt drev.

Gå til en butik med speciale i computerdele og se efter et eksternt drev. Selv butikker som Walmart eller Target har drev, men de rummer normalt mindre mængder filer. Hvis du har en ganske stor musiksamling, har du sandsynligvis brug for et eksternt drev, der er større end din håndflade.

Hvis du ikke har størrelsen på din musiksamling, kan du også gætte størrelsen ved hjælp af din MP3-afspiller. De fleste MP3-afspillere har kapaciteten på bagsiden af ​​afspilleren. Det vil sige 4 GB, 8 GB, 16 GB eller mere.

Hvis du er forsigtig med at bruge dit eksterne drev, vil næsten ethvert drev med tilstrækkelig lagerkapacitet være tilstrækkelig til lagring af musik. Men hvis du stadig er usikker, kan du undersøge forskellige drev og læse anmeldelser på Internettet.

Dit eksterne drev skal indeholde en ledning, der tilsluttes en USB-port. Træk ikke ledningen fra drevet, hvis det er muligt. Det er meget let at miste ledningen i en masse af dit andet udstyr, så det vil hjælpe at holde ledningen og drevet konstant forbundet.

Sæt ledningen i en tom USB-port. Nogle eksterne drev har programmer, der dukker op, så snart enheden er tilsluttet. Andre vises dog blot som et "aftageligt" drev, når du klikker på "Start" og vælger "Computer".

Åbn drevets mappe i et vindue, og åbn din musikmappe i et andet vindue.

Vælg al din musik, du vil overføre, eller vælg blot musikmappen. Højreklik på de valgte filer. Du har valget mellem at klikke på "klip" eller "kopi".

Hvis du vælger "klip", vises filerne ikke på din computer, når du har indsat dem på det eksterne drev. Vælg ikke denne indstilling, hvis du blot bruger det eksterne drev som sikkerhedskopi.

Hvis du blot vil fjerne filerne fra din computer, kan du vælge "klip". Ellers skal du klikke på "kopi".

Højreklik og vælg "indsæt" i din eksterne drevmappe. Musikken skal tage et par minutter at overføre.

Hvis du ikke afbryder det eksterne drev korrekt, kan du miste alle dine filer. Se på systembakken i nederste højre hjørne af skærmen. Hvis du holder musen over ikonerne, skal du sige "Fjern hardware sikkert." Dobbeltklik på ikonet og frakobl dit eksterne drev. Træk USB-ledningen ud, når du får beskeden om, at du kan afbryde drevet.