Sådan blokeres du fra chatroulette

Chatroulette-portalen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til tilfældige fremmede rundt om i verden via dit webcam. Webstedet består af to medieafspillere; den ene viser feedet fra dit webcam, det andet viser billeder fra din partners. Hvis du modtager en besked, der siger "Din IP-adresse er forbudt", er det sandsynligt, at du eller en anden, der bruger din IP-adresse, har overtrådt tjenestens vilkår og betingelser. Webstedet giver ikke en proces til at anke dit forbud, men du kan omgå dette ved at beskytte din IP-adresse gennem en proxyserver.

Trin 1

Download et klientbaseret proxyserverprogram som Hide IP Next Generation eller Invisible Browsing fra Amplusnet.

Trin 2

Installer din applikation, og start programmet.

Trin 3

Vælg indstillingen for at skjule din IP-adresse. Metoden til at gøre det afhænger af det program, du bruger. Tjek din applikations hjælpeafsnit eller brugervejledning, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør dette. Din internetforbindelse dirigeres via en proxyserver.

Naviger til Chatroulette-webstedet, vælg muligheden for at give Chatroulette adgang til dit webcam og din mikrofon, og klik på "Scan" for at søge efter en partner. Chatroulette-servere vil blive præsenteret med IP-adressen på din proxyserver.