Sådan ser du, hvor et underdomæne løser sig

Alle domænenavne såsom "mywebsite.com" er registreret til en bestemt IP-adresse (Internet Protocol). Hvert domænenavn kan have flere underdomæner. For eksempel kan domænenavnet "mywebsite.com" have underdomænerne "www.mywebsite.com" og "downloads.mywebsite.com." Underdomæner kan have forskellige IP-adresser end hoveddomænet. De kan endda være på forskellige servere. For at løse IP-adressen på et underdomæne kan du bruge et simpelt værktøj kaldet "Ping", der allerede findes på din computer.

Trin 1

Gå til en kommandoprompt. I Windows skal du klikke på "Start", "Programmer", "Tilbehør" og derefter "Kommandoprompt". Et nyt vindue skal vises med en kommandoprompt.

Trin 2

Skriv "ping mysubdomain.mywebsite.com" ved kommandoprompten. Udskift "mysubdomain.mywebsite.com" med navnet på dit underdomæne og websted, når du skriver kommandoen. Tryk på "Enter" -tasten. En række returbeskeder vises, hvis ping-kommandoen var i stand til at finde dit underdomæne.

Find IP-adressen på underdomænet i returmeddelelserne. Meddelelsen skal starte med en besked i formatet: "Pinging mysubdomain.mywebsite.com [98.124.249.20] med 32 byte data:" IP-adressen, der vises på skærmen, er den for dit underdomæne.