Sådan startes et sportswebsted

Hvis du brænder for sport, kan du starte en webside med at dele den lidenskab med andre mennesker rundt om i verden. Et sportswebsted er en platform til opdateringer om hold, spillerhandler, statistikker og scoringer. Det er også en god måde for et samfund af sportsfans at interagere med hinanden via kommentarer. Derudover, hvis dit sportswebsted genererer nok trafik, kan du tjene lidt ekstra penge på siden med webannoncering.

Trin 1

Vælg et webhostingfirma, der tilbyder muligheden for at streame video til websteder. Der er mange hostingfirmaer at vælge imellem (se Ressourcer). Undgå gratis webhostingfirmaer, da de fleste ikke har nok lagerplads til upload af sportsmedier og også vil bruge dit websted til deres reklamer.

Trin 2

Vælg et domænenavn. Det er en god idé at oprette et domæne relateret til sport og det er let for folk at huske. Kontroller, om domænenavnet stadig er tilgængeligt. Der vil være forskellige topdomænemuligheder at vælge imellem. Hvis du planlægger at sælge produkter eller reklamer på dit websted, skal du gå til .com til kommerciel brug. Hvis dit websted er baseret på en organisation, såsom en fodboldliga, skal du vælge .org.

Trin 3

Design dit sportswebsted ved hjælp af de indbyggede designværktøjer, der tilbydes af dit hostingfirma. Nogle hostingfirmaer, som GoDaddy, opkræver et mindre gebyr for at bruge deres site builder, mens andre hostingfirmaer som Yahoo! Webhosting, har gratis designværktøjer, der hjælper med at oprette dit websted uden nogen erfaring.

Trin 4

Overvej at købe en professionel sportsskabelon. Dette hjælper med at få dit websted til at skille sig ud uden at bekymre dig om at designe webstedet. Du skal dog stadig udgive indhold, uploade medier og indsætte links. Spørg dit hostingfirma, hvordan du installerer en webstedsskabelon i webhost, så den vises på Internettet, når du udgiver webstedet.

Trin 5

Opret sportsrelateret indhold. Skriv biografier af berømte spillere. Upload fotos af sportsbegivenheder. Upload lydindhold fra sportseksperter, der taler om de seneste sportsnyheder. Upload videoindhold fra YouTube eller andre videosider på sportsrelateret materiale for at gøre dit websted mere interessant. Tilføj en afstemning, der spørger sportsfans udtalelser om den seneste aftale. Installer et forum, der giver folk mulighed for at føre samtaler med hinanden eller et kommentarfelt under hvert indlæg, så folk kan kommentere de seneste nyheder.

Trin 6

Overvej at tilføje en sportswidget-applikation til dit websted. En widget er et program, som du kan placere på din blog eller webside for at give mulighed for nye opdateringer, såsom realtidsresultater, direkte til dit websted. Dette kan gøre dit websted mere attraktivt, levere de seneste nyheder og få dine besøgende til at blive længere.

Gennemgå dit websted. Kontroller, om der er problemer, der bremser indlæsningen af ​​dit websted. Sørg for, at dine links er placeret det rigtige sted, helst lige ovenpå, så dine besøgende ved, hvor de skal navigere, når de først besøger dit websted. Kontroller, om din webstedsbrowser er kompatibel --- den skal se godt ud i Internet Explorer såvel som Mozilla Firefox. Vælg en skrifttype, der ser professionel ud. Comic Sans eller lysegrøn vil få siden til at se amatøragtig ud. Korrekturlæs enhver indholdstekst til grammatik- og tegnsætningsfejl. Offentliggør dit indhold, når du er færdig med at gennemgå og klar til at gøre dit websted tilgængeligt for folk at besøge.