Sådan får du en iPhone til automatisk at oprette forbindelse til Wi-Fi

Wi-Fi er en af ​​de mest praktiske funktioner, fordi det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et trådløst netværk og få adgang til internettet, uanset hvor du er. På en iPhone giver Wi-Fi dig brændende internetforbindelser og giver dig mulighed for at se websider, streame videoer og downloade applikationer i et hurtigt rum. Du kan aktivere Wi-Fi på din iPhone meget let ved hjælp af nogle enkle trin.

Tænd din iPhone og tryk på ikonet "Indstillinger" på skrivebordet for at starte vinduet Indstillinger.

Tryk på "Wi-Fi". Tryk på knappen "Wi-Fi" for at tænde den. Når du ser det blå "ON" -ikon, betyder det, at Wi-Fi er aktiveret.

Rul ned, og tryk på knappen "Bed om at deltage i netværk" for at tænde den. Når du aktiverer denne funktion, beder din iPhone dig automatisk om at deltage i et trådløst netværk, når en er inden for rækkevidde. Husk, at nogle Wi-fi-netværk indeholder en adgangskodesikkerhed, så du skal kontakte administratoren for den trådløse forbindelse for at få adgang til netværket for adgangskoden. Når du har adgangskoden, skal du vælge Wi-fi-forbindelsen på din iPhone og indtaste adgangskoden. Tryk på "OK" for at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket.

Advarsler

Du kan ikke deltage i en adgangskodesikret trådløs forbindelse, hvis du ikke kender administratoradgangskoden.