Sådan springer du frem og tilbage på podcasts på iPhone

Du kan let springe frem og spole tilbage i store blokke, mens du lytter til podcasts på iPhone. Dette er en nyttig funktion af Podcasts-appen i iOS af mange grunde, måske du har savnet et afsnit og vil spole tilbage og høre det igen, eller måske vil du springe frem gennem et uinteressant segment.

Jeg bruger dette podcast-hoppetryk ofte for at lytte til en sekvens igen og at springe fremad gennem kofangermusik, reklamer eller kedelige segmenter, og det virker med bare et tryk i podcasts-appen til iPhone.

Sådan springes frem eller tilbage podcasts på iPhone, iPad, iPod touch

IOS-podcasts-appen og Music-appen tilbyder både spring og spolefunktioner, Podcasts-appen er mest relevant for denne særlige sag, men så vil vi fokusere på podcasts i iOS. Sådan kan du springe over og spole tilbage podcasts i podcasts på iPhone:

  1. Åbn Podcasts-appen som sædvanlig, og start med at spille en podcast
  2. Mens du spiller en podcast i enten Podcasts-app eller Musik-app i iOS, skal du trykke på tilbagespoling eller hurtig fremad-knapperne med tal i midten
  3. Tryk igen for at springe frem i yderligere 15 sekunder eller tilbage i yderligere 15 sekunder

Denne funktion er tilgængelig i alle versioner af podcasts i iOS.

Gå videre og prøv det, du finder dette er glimrende at springe igennem de gentagne introer af mange podcasts, der varer alt for længe uden tilsyneladende årsag (bare kom til det, vi behøver ikke samme intro igen og igen i 30 sekunder !!), og at springe gennem andre sektioner eller spole tilbage for at høre noget igen.

Alt er det samme, uanset om du er på en iPhone, iPad eller iPod, og dette virker både i Podcasts-appen og når du spiller podcasts via Music-appen, selvom hver app giver dig lidt forskellige muligheder.

I Podcasts-app kan du springe tilbage og spole tilbage 10 sekunder ad gangen og springe over 30 sekunder ad gangen. I Musik app kan du både springe frem og spole tilbage i 15 sekunders blokke. Hvorfor hver app er anderledes er uklar, men begge apps understøtter også hurtig og hold fast frem og tilbagespoling.