Aktivér og skift mellem flere brugerkonti på iPad med iUsers

En af de mest ønskede funktioner i iOS af alle, der deler en iPad, er evnen til at have flere brugerkonti. Dette ville gøre det muligt for forældre at dele iPads med deres børn, venner at dele med venner og mig til at dele iPad med min kæreste, og alle kunne have deres egne brugerdefinerede springbræt, appindstillinger, tapeter og indstillinger uden at forstyrre andre.

Multi-user-konti vises ikke officielt i iOS når som helst - så vidt som alle ved - men hvis du jailbreak din iPad kan du få en app fra Cydia, der gør det muligt for dig at få adgang til og skifte mellem flere brugerkonti på iPad højre nu.

Side note : Hvis du er ny til jailbreaking, men vil prøve det ud, er den absolut nemmeste jailbreak metode til iPad og iPad 2 ved at bruge JailbreakMe 3 med iOS 4.3.3, det er helt web-baseret på jailbreakme.com og så enkelt som det bliver, skal du bare sikkerhedskopiere din iPad, før du starter.

Appen hedder iUsers, og her kan du downloade og bruge den:

  • Start Cydia og tilføj "cydia.iblogeek.com" som et depot
  • Søg efter iUsers

Når du har downloadet iUsers, tilføjer og ændrer du brugerkonti med:

  • Tryk på Indstillinger> Udvidelser> iUsers
  • Tryk på "Tilføj bruger" og indtast et navn, adgangskode og vælg for at give dem fuld adgang til admin eller ej
  • Hvis du vil skifte brugerkonti, skal du gå til din iPad-låseskærm og trykke på knappen Konti i hjørnet for at hente brugervælgeren, der vises på skærmbillede øverst

Jeg kom på tværs af denne app på MacStories, og de er opmærksomme på, at brugere måske ikke fungerer godt med sikkerhedskopier, fordi det genstarter Springboard for at aktivere, men hvis du er sej med den risiko, så er det et godt tilføjelsesprogram. Jeg må sige det af alle de nye funktioner, som iOS 5 introducerer, der eliminerer behovet for en jailbreak, dette er en, som Apple virkelig bør medtage i fremtidige iOS versioner, det er bare for nyttigt ikke at.

En demonstration video af iUsers er indlejret nedenfor: