Årsager til, at børn skal have telefoner i skolen

Selvom mange skolesystemer af mange gode grunde indfører et forbud mod elevernes brug af mobiltelefoner inden for skoler, findes der lige så tvingende grunde til at give eleverne mulighed for at bruge dem. Alle forstår, hvordan tilstedeværelsen af ​​mobiltelefoner fordobler støj og distraktioner i allerede støjende skolebygninger fyldt med rastløs ungdom. Men med de rette regler om studerendes mobiltelefonbrug kan telefonerne være til gavn for de studerendes uddannelse.

Internetadgang

Da de fleste studerende har mobiltelefoner, hvoraf nogle har internetadgang, behøver skolesystemer ikke bruge så mange penge på at købe og vedligeholde dyre computerlaboratorier. Hvis man tillader studerende at gå online til hurtig forskning i undervisningen, reduceres behovet for at ty til overbelastede computerlaboratorier. Studerende, hvis telefoner har denne mulighed, kan sidde i undervisningen og bruge internetkilder til undervisningsopgaver.

Notatakers eller optageenheder

For studerende, der tager noter langsomt, kan kameratelefoner tage billeder af tavlen, og telefoner med optageapps kan optage foredrag. Andre studerende kan optage hele klasseaktiviteter i både lyd og video for fraværende studerende. Studerende kan også sende kommende opgaver til sig selv og deres kalendere.

Gratis uddannelsesmæssige apps

Der findes allerede mange gratis uddannelsesapplikationer, såsom regnemaskiner og sprogindlæringsapps, så både lærere og studerende kan drage fordel af disse værktøjer til at fremme læring. Det koster intet at bruge disse apps til skoleøvelser, da mange studerende allerede har disse applikationer på deres telefoner.

Behovet for telefoner i en uforudsigelig verden

Vi lever i en uforudsigelig verden, og studerende er nødt til at bevare kontakten med omverdenen via mobiltelefoner i katastrofetider, såsom bomber og bombetrusler, storme, oversvømmelser, tornadoer og skyderier. Faktisk bruger mange colleges nu tekstadvarsler til sit samfund i nødsituationer, og K-12-skoler kan drage fordel af at gøre det samme. Studerende skal også kontakte forældre og andre myndigheder, såsom politiet og brandvæsenet, under kriser.