Sådan repareres lodrette laserprinter på HP LaserJet 4000

Når din HP LaserJet 4000 er i brug, opvarmes toner og smelter sammen med papiret for at udskrive din tekst eller billeder. I løbet af normal drift kan de forskellige plastindføringer og -ruller inde i printeren blive snavsede, hvilket lejlighedsvis får lodrette linjer til at vises på dine udskrifter. Du behøver ikke at købe en ny printer for at løse problemet. For at slippe af med de lodrette linjer kræves det kun at rengøre printerens inderside eller udskifte tonerpatronen.

Trin 1

Hold tænd / sluk-knappen på LaserJet 4000 nede i tre sekunder for at slukke for printeren. Træk 4000-strømkablet ud af stikkontakten.

Trin 2

Løft plastikdækslet øverst på HP LaserJet 4000. Tag fat i den forreste ende af plasttonerpatronen, og træk den let fremad. Løft patronen ud af LaserJet 4000.

Trin 3

Brug en blød klud til at aftørre den eksponerede føring af plastpapir mod bagsiden af ​​det åbne område inde i HP LaserJet 4000. Løft det grønne håndtag op i den yderste højre ende af plastens rektangulære papiradgangsplade. Pladen er placeret mod forsiden af ​​det åbne område.

Trin 4

Tør begge sider af papiradgangspladen af. Skub det grønne håndtag nedad, og skub tonerpatronen tilbage ind i HP LaserJet 4000.

Trin 5

Sæt det øverste plastikdæksel ned igen, og sæt LaserJet 4000s kabel i. Tænd printeren og udskriv et tekstdokument for at se, om lodrette linjer stadig vises.

Frakobl printeren, og åbn topdækslet igen, hvis linjerne fortsætter. Træk tonerpatronen ud, og isæt en ny HP 27A- eller HP 27X-tonerpatron. Luk topdækslet, og tænd printeren.